DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

FOTO: RK Slatina revijalnom utakmicom proslavio jednu od najboljih godina

Jučerašnjom revijalnom utakmicom prve momčadi i veterana Rukometnog kluba Slatina udaren je pečat na vjerojatno najbolju godinu u povijesti slatinskog rukometa.

Da, i ovog su se ljeta na jednom mjestu okupili oni koji su nekad ponosno i svim srcem branili boje svog kluba i grada kao i oni koji to i više nego uspješno čine danas i to u drugom jakosnom rangu hrvatskog rukometa. Već nekoliko godina traje ta lijepa tradicija kojom rukometaši zaključuju natjecateljsku sezonu, ali i kojom još jednom iskazuju zahvalu navijačima i simpatizerima.

Kako je i red, ovu se rukometnu feštu otvorili najmlađi utakmicom selekcija kluba U-13 i U-15.

Nećemo sada ići nabrajati koja su to sve velika slatinska rukometna prezimena učinila svoje prve korake baš na istom mjestu, ali ćemo istaknuti da smo i u toj utakmici tih selekcija vidjeli nekoliko njih koji će isto tako ostaviti traga u povijesti ovog itekako uspješnog slatinskog kluba.

A što napisati i reći o „udarnoj“ utakmici fešte? Možda samo šteta. Šteta za sve vas koji niste došli uživati u trenutku koji su nam podarile brojne generacije slatinskog rukometa predvođene ovom aktualnom, možda i najboljom u povijesti kluba.

Nakon ove uzbudljive revijalne utakmice koja je kao i prethodnih godina završila pomalo očekivano, neriješeno (26:26), igrači su nastavili s druženjem. Pridružili su im se i navijači koji su s njima došli proslaviti još jednu uspješnu rukometnu godinu – pilo se, jelo i zabavljalo do kasno u noć.

Revijalna utakmica – 2023

RK Slatina                      26

RK Slatina veterani        26

RK Slatina: Lovro Frajhaut, Rok Kekez, Matija Lisinski, Ivan Repić, Igor Dragojević, Nikola Brnada, Ivan Horvat, Leon Loparac, Marin Greganić, Benjamin Hankić, Ivan Lukac, Filip Mataija, Mario Šomođi

Trener: Lovro Frajhaut

RK Slatina veterani: Slaven Pokrivko, Stjepan Krpačić, Kristijan Krpačić, Florijan Rupčić, Petar Macinger, Dražen Palčić, Slaven Mihaljević, Davor Bošnjak, Nikola Janečić, Juraj Randelj, Hrvoje Stoponja, Marin Vučinić, Igor Venus, Petar Godinić, Hrvoje Ašpan, Vanja Kotur, Vanja Ašpan

Treneri/izbornik: Ivan Jeđud, Rafael Mataija, Igor Janečić

Suci: Luka Miličić i Hrvoje Mataija

(dj/Foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button