DOGAĐANJANASLOVNICA

Foto: Radio Slatina na Viroexpu

Na sajamskom štandu Grada Slatine i ove se godine na 26. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023. predstavlja Slatinski informativni centar.

Sajamski studio Radio Slatine tako je ugostio brojne izlagače sajma ali i druge goste.
Javljanje sa sajma otvorio je direktor SIC-a Robert Turkalj koji je predstavio sajamske promo aktivnosti Radio Slatine, a potom je zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić govorio o nastupu Grada Slatine na ovogodišnjem Viroexpu i značaju sajma, kako za sam Grad tako i slatinske gospodarstvenike, obrtnike, udruge i ostale institucije.

Potom su u sajamskom eteru Radio Slatine gostovali gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, predsjednik Savjeta mladih grada Slatine Goran Kizivat,  voditeljica EPIcentra Sequoia Slatina Ena Krpačić, te predsjednik Udruge kuhara i slastičara grada Slatine Dražen Šafaš i potpredsjednica iste Sandra Jadek.

Gradski štand Viroexpa na kojemu je uz dogradonačelnika Nikolića jedan od domaćina i predsjednik Gradskog vijeća Grda Slatine Tomo Tomić posjetili su brojni posjetitelji, ali i izlagači sajma.

Pozivamo Slatinčane, mještane prigradskih naselja i sve zainteresirane da posjete Viroexpo i sajamski štand Grada Slatine gdje su za dobru atmosferu zaduženi tamburaši iz Slatine.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Marijo Kokorić, Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot