DOGAĐANJANASLOVNICA

Foto: Radio Slatina na Viroexpu

Na sajamskom štandu Grada Slatine i ove se godine na 26. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023. predstavlja Slatinski informativni centar.

Sajamski studio Radio Slatine tako je ugostio brojne izlagače sajma ali i druge goste.
Javljanje sa sajma otvorio je direktor SIC-a Robert Turkalj koji je predstavio sajamske promo aktivnosti Radio Slatine, a potom je zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić govorio o nastupu Grada Slatine na ovogodišnjem Viroexpu i značaju sajma, kako za sam Grad tako i slatinske gospodarstvenike, obrtnike, udruge i ostale institucije.

Potom su u sajamskom eteru Radio Slatine gostovali gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, predsjednik Savjeta mladih grada Slatine Goran Kizivat,  voditeljica EPIcentra Sequoia Slatina Ena Krpačić, te predsjednik Udruge kuhara i slastičara grada Slatine Dražen Šafaš i potpredsjednica iste Sandra Jadek.

Gradski štand Viroexpa na kojemu je uz dogradonačelnika Nikolića jedan od domaćina i predsjednik Gradskog vijeća Grda Slatine Tomo Tomić posjetili su brojni posjetitelji, ali i izlagači sajma.

Pozivamo Slatinčane, mještane prigradskih naselja i sve zainteresirane da posjete Viroexpo i sajamski štand Grada Slatine gdje su za dobru atmosferu zaduženi tamburaši iz Slatine.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Marijo Kokorić, Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button