NASLOVNICAOPĆINE

[FOTO] Prva generacija predškolaca Dječjeg vrtića Lipa iz Čađavice svečano ispraćena u školske klupe

Jučer (petak) su se najstariji polaznici Dječjeg vrtića Lipa u Čađavici, skupina ”Ribice”, oprostili od vrtića.
 
To je bila prva skupina predškolaca koja napušta vrtić od njegovog osnivanja i kreće na jesen u školske klupe, te su tom prigodom odgajateljice i polaznici pripremili malu priredbu za svoje roditelje, bake, djedove, seke i brace. ”Ribice” su izvele nekoliko recitacija i dvije plesne točke, za što su dobile veliki pljesak. 
 
Odlazak prve skupine vrtićaraca u školske klupa pozdravio je načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. 
 
– Danas smo imali priliku prisustvovati jednoj predstavi naše prve generacije predškolaca koji će od jeseni krenuti u školu. Od kada je počeo raditi vrtić ovdje u Čađavici, ovo je prva generacija koja se iz vrtića ispraća u nove izazove, odnosno u prvi razred osnovne škole. Baš zbog toga što je ovo prva skupina koja izlazi iz vrtića, htjeli smo to obilježiti malom svečanosti te su odgajateljice sa polaznicima pripremile mali prigodni program za roditelje. Ono što me jako veseli je da je kapacitet vrtića popunjen, a i demografska slika naše općine se popravlja, pa već sada moramo planirati da za tri-četiri godine proširimo vrtić – rekao je načelnik Rončević te čestitao odgajateljicama, ravnateljici i roditeljima na uspješnom i dobrom odgoju djece. 
 
Čestitke prvoj skupini predškolaca koja izlazi iz vrtića i njihovim roditeljima uputila je i ravnateljica Ana Krmpotić. 
 
– Naša najstarija skupina danas je održala završnu priredbu i njome se oprostila od vrtića. Ovo nam je prva generacija predškolaca koju ispraćamo u školu i kojima želimo sve najbolje u školi i da sve ono lijepo iz vrtića ponesu sa sobom – rekla je ravnateljica Krmpotić.
 
Druženje djece, njihovih roditelja, baka, djedova… završilo je puštanjem balona u zrak ispred zgrade vrtića.
mf (adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button