DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAOPĆINESPORT

[FOTO] OPĆINA SOPJE: U Vaškoj održan 4. Županijski festival sportske rekreacije na selu VPŽ

Pod okriljem Županijskog saveza sportske rekreacija “Sport za sve” Virovitičko-podravske županije, a uz domaćinstvo Udruge sportske rekreacije ”Sport za sve” Sloga Vaška, jučer (nedjelja) je na nogometnom igralištu u Vaškoj održan 4. Županijski festival sportske rekreacije na selu.
 
Na ovom natjecanju, prvom na županijskoj razini nakon pandemije koronavirusa, sudjelovalo je četiri ekipe, Udruga sportske rekreacije ”Sport za sve” Sloga Vaška, Udruga sportske rekreacije ”Sport za sve”  Podravac Sopje, Društvo za sport i rekreaciju Podgorje i Udruga sportske rekreacije ”Sport za sve” Mladost Vukosavljevica. 
 
Nakon postrojavanja ekipa sudionika, nazočnima su se s nekoliko pozdravnih riječi obratili, u ime ekipe domaćina Vinko Ivanac, predsjednik Županijskog saveza sportske rekreacija “Sport za sve” VPŽ Milan Krmpotić, te načelnik Općine Sopje Berislav Androš koji je natjecanje i službeno otvorio. 
 
Ekipe su se natjecale u disciplinama: skok u dalj s mjesta, bacanje potkove, kozana, skakanje u vreći, trke šinama i potezanje užeta. 
 
Najuspješnija je bila ekipa Udruge sportske rekreacije ”Sport za sve” Mladost Vukosavljevica (30 bodova), drugo mjesto zauzela je ekipa Udruge sportske rekreacije ”Sport za sve” Sloga Vaška (23 boda), treći su bili Sopjani (22 boda), a četvrto Podgorje (17 bodova).  
 
Pehare ekipama uručili su predsjednik Županijskog saveza sportske rekreacija “Sport za sve” VPŽ Milan Krmpotić i načelnik Općine Sopje Berislav Androš.
mf (adf; Foto: D. Fišli, S. Varju)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button