DOGAĐANJANASLOVNICASPONZORIRANA OBJAVA

FOTO: Novouređeni supermarket KTC u Slatini ponovno otvorio vrata svojim kupcima

Danas, 6. svibnja nakon preuređenja kompletnog prodajnog prostora, novouređeni supermarket KTC u Slatini ponovno je tvorio vrata svojim kupcima kojima su na raspolaganju ukupno 42 zaposlenika.

Inače Robni centar KTC U Slatini otvoren je 18. srpnja 2003. godine i već 21 godinu uspješno posluje na ovoj lokaciji.

– Kako bi supermarket bio još pristupačniji, ljepši i ugodniji kupcima pri kupovini došlo je vrijeme za njegovo preuređenje u sklopu kojega su renovirane sve poslovne jedinice osim restorana koji je u cijelosti preuređen 2019. godine, – istaknula je direktorica slatinskog KTC-a Gordana Subotić.

Tako je novo lice dobio prodajni centar kao i poljoljekarna, a upotpunjeni su i novim sadržajima.
U sklopu supermarketa od sada je kupcima dostupna mesnica sa svježim mesom i pekara s dopekom pekarskih proizvoda.

– Budući da smo od samog otvorenja prije dvadesetak godina u ponudi imali tehniku, male kućanske aparate, posuđe…, sve od prehrane i ne prehrane, uz ovaj prošireni asortiman mesnicom i pekarom sada imamo jednu cjelinu modernog prostora sa suvremenom opremom gdje čovjek može nabaviti na jednom mjestu sve što mu treba, – rekla je direktorica Subotić, te dodala kako je isto tako povećan prostor za veleprodaju, kao i spremišta, odnosno skladišta koja su prilagođena organiziranijem načinu rada.

Osim uređenja eksterijera, odnosno dijela parkirališnog prostora koji je na taj način također povećan, i samog uređenja vanjskog izgleda zgrade, unutrašnjost supermarketa opremljen je novim policama, blagajnama, postoljima, rashladnim vitrinama i komorama, a uz prodajni uređen je i uredski prostor novom informatičkom opremom.

Poljoljekarna je također preuređena, te osim prodajnog prostora i prostora za zaštitu bilja sada ima i uredski prostor, te zimski vrt na kojemu su u tijeku završni radovi.

Radno vrijeme je ostalo isto te supermarket KTC u Slatini radi od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat.

Restoran radi od ponedjeljka do petka od 7 do 18 sati, subotom od 8 do 12 sati, a osim redovite bogate ponude gableca i jela po narudžbi otvoren je i za sve prigode poput svadbenih svečanosti, crkvenih svečanosti, rođendana…

Poljoljekarna radi od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati, subotom od 8 do 13 sati.

Trgovački lanac KTC je prvi u Hrvatskoj uveo neradnu nedjelju, praznike i blagdane, te će i nadalje tako ostati za sve poslovne jedinice KTC-a uključujući i restoran. 

U skladu s tim danas do 21 sat posjetite svoj KTC na adresi Industrijska ulica 7 u Slatini i iskoristite posebnu priliku KTC Kluba vjernosti – sakupljajte duple bodove u supermarketu, poljoljekarni ili restoranu!

Svaki kupac koji ostvari jednokratnu kupovinu preko 70 eura dobiva gratis torbu Hedona, a u prigodi svečanog otvorenja danas Vas na ulazu očekuju torta i pjenušac.

Dođite i uživajte u ponudi – vaš KTC supermarket Slatina.

– Svi ste nam dobrodošli, te se radujemo novim suradnjama i druženjima u našem i vašem KTC-u. Moram istaknuti da smo uz sve novine dodali i jedan detalj za pamćenje, naime jedan je cijeli zid oslikan prizorom stare Slatine što će vjerujem naše Slatinčane s nostalgijom privlačiti na ponovni dolazak u svoj KTC, – zaključila je direktorica Gordana Subotić.

(Sponzorirana objava – mf; Foto: Mihaela Feldi, Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button