DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAOPĆINESPORT

[FOTO]: NK Slatina pobjednik 1. memorijalnog nogometnog turnira “Ivan Gorenac”

Jučer (nedjelja) je u organizaciji Nogometnog kluba Mladost Bakić, a pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, održan 1. memorijalni nogometni turnir “Ivan Goranac”, u spomen na preminulog hrvatskog branitelja i člana te jedno vrijeme i predsjednika NK Mladost Bakić Ivana Gorenca. 
 
Uoči turnira, predstavnici NK Mladost Bakić predvođeni predsjednikom Zoranom Dubrovićem, zatim predsjednik ZUiČ HVIDR -a VPŽ i zet pokojnog Ivana, Mato Bubaš, slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić, te prijatelji i rodbina položili su vijenac i upaljene lampione na posljednjem počivalištu Ivana Gorenca na slatinskom gradskom groblju. 
 
Čast otvaranja turnira u velikom nogometu, na kojemu su snage odmjerile ekipe NK Slatina, NK Miholjac Gornji Miholjac, NK Slavonija Sladojevci i NK Mladost Bakić, pripala je slatinskom dogradonačelniku Iliji Nikoliću, koji se je s nekoliko prigodnih riječi obratio igračima i gledateljima. 
 
Titula pobjednika 1. memorijalnog nogometnog turnira “Ivan Gorenac” pripala je Slatini, drugi su bili domaćini, treća sladojevačka Slavonija i četvrti Miholjac. Za najboljeg igrača proglašen je Jurica Culej (NK Mladost Bakić), za najboljeg golmana Mario Embrešić (NK Slatina), a najbolji strijelac bio je Benjamin Dijanešić (NK Slatina). 
 
Pehare i pojedinačne nagrade uručili su unuk pokojnog Ivana Gorenca Matija Bubaš, predsjednik TO UHDDR Bakić Ivica Pavin, Slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić. 
 
Turnir su sudili Goran Loparac, Hrvoje Selenić i Mario Jozić.
 
nm (adf; Foto: D. Fišli, N. Mažar)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button