DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICA

[FOTO]: Moto Mrazovi i ove godine razveselili DV Suncokret

Danas je u Dječjem vrtiću Suncokret održan tradicionalni Božićni program kojega već niz godina u ovo predblagdansko vrijeme pripremaju za djecu i roditelje.

Program je započeo glazbeno-plesnom božićnom priredbom za roditelje koju su vrijedne odgajateljice pripremile zajedno s mališanima. Nakon što su za svoj trud i zalaganje nagrađeni velikim pljeskom, svi su pošli van kako bi dočekali pravo iznenađenje. Svi su se veselili dok su članovi Moto kluba “Speed” odjeveni u Djeda Mrazove i Bake Mrazice nakon vožnje ulicama grada stigli i u DV Suncokret.

Najveće oduševljenje i ovoga je puta zavladalo upravo dolaskom Moto Mrazova koji su djeci uručili božićne poklone nakon čega su mališani jedva dočekali da se fotografiraju s njima. Nakon podjele poklona i fotografiranja, svi zajedno su otpjevali pjesmu “Zvončići, zvončići” nakon čega su ravnateljica vrtića Snježana Dupan Lovrić i Moto Mrazovi svoj djeci i roditeljima poželjeli sretne i vesele nadolazeće blagdane. Potom su svi zajedno imali priliku kušati ukusne božićne kolačiće uz zajedničko druženje.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button