NASLOVNICAOPĆINE

[FOTO] ”Maskenbal u Sopju 2024.”: ”Suncokreti” iz Crnca proglašeni najmaštovitijim maskama

U organizaciji Kulturno-umjetničkog društva Podravac Sopje, a pod pokroviteljstvom Općine Sopje, večeras (ponedjeljak) je održana tradicionalna manifestacija ”Maskenbal u Sopju 2024.”. 
 
Velika sala Općine Sopje bila je mjesto okupljanja malih i velikih maškara, a organizatori, članice i članovi Kulturno-umjetničkog društva Podravac Sopje, su za sve njih pripremili besplatne krafne, kuhano vino, čaj i sokove.
 
Odlična atmosfera puna smijeha i veselja vladala je cijelu večer, a za dodatni štimung pobrinuo za tu prigodu oformljeni glazbeni sastav ”Big band Sopje”, sastavljen sopjanskih glazbenika i članova KUD-a Podravac.
 
Vrhunac večeri bio je izbor najmaštovitijih maski u kategorijama odraslih i djece. Tako je u kategoriji djece za naj masku izabran ”Fifty Cent”. U kategoriji odraslih s pravom su prvo mjesto odnijeli ”Suncokreti” iz Crnca, drugo mjesto zauzeli su ”Hulk i mama”, a treće su bile ”Manekenka i osamdesete” iz Slatine. Svima njima je načelnik Općine Sopje Berislav Androš uručio prigodne nagrade, a pobjednicima, ”Suncokretima”, i ključ Općine na čuvanje, ali samo jedan dan. 
 
Kakva je atmosfera vladala na sopjanskim maškarama pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo.
mf (adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button