DOGAĐANJANASLOVNICA

FOTO: Josipovski sajam mami bogatom ponudom – Posjetite danas „kirvaj“ u Slatini

Nakon dvije godine pauze, ovoga Josipova koje obilježavamo u čast sv. Josipa, zaštitnika slatinske Župe sv. Josipa, grada Slatine i naše domovine, napokon možemo uživati u svim čarima Josipovskog sajma koji se smjestio na Trgu Ruđera Boškovića kod Gradske tržnice.

Osim lunaparka sa svim svojim atrakcijama koji već nekoliko dana plijene pozornost brojnih posjetitelja željnih dobre zabave, danas, na sam blagdan sv. Josipa ondje su se smjestili i brojni obrtnici sa svojom šarolikom ponudom.

Tako na štandovima možete pronaći različite igračke, balone, nakit i razne druge rukotvorine, personalizirane šalice i majice s tiskom po želji…
Jedan kutak rezerviran je za male kućne životinjice poput kunića, zamoraca ili papigica, a naravno tu su se smjestili i štandovi s raznim slasticama i slatkišima.

Dođite danas, 19. ožujka na Josipovski sajam u Slatini i doživite jedinstveni ugođaj u druženju s vašim najmlađima, članovima obitelji, prijateljima, i ne zaboravite se dobro zabaviti jer ove je godine lunapark u Slatini još veći i sadržajima bogatiji.

Sretno vam Josipovo.

(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button