DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAUDRUGE

FOTO: DND Slatina – 8. Obiteljski višeboj okupio 8 ekipa

Društvo „Naša djeca“ Slatina uz podršku Turističke zajednice Grada Slatine i Grada Slatine danas je u prostoru EPIcentra Sequoia Slatina organiziralo tradicionalnu aktivnost imena  „8. Obiteljski višeboj“.
Zabavno je to sportski događaj u sklopu kojega se obitelji natječu u jednostavnim igrama na otvorenom, a ovogodišnji je Višeboj okupio 8 obitelji koje su zajedničkim snagama nastojale ostvariti što bolje rezultate, ali se i dobro zabaviti.

Aktivnost su provodile trenerice Atletskog kluba Slatina, profesorice kineziologije Tomislava Medvedović i Mirta Drokan uz pomoć volonterki DND-a Slatina, a osmislile su četiri zanimljive igre u kojima su se okušale sljedeće ekipe: Minecraft (obitelj Kireta), Hitrići (obitelj Valpovac), Jovanić team (obitelj Jovanić), Visoki napon (obitelj Gašpar), Twins (obitelj Kostanjevac), Family Adams (obitelj Zrinščak-Begovac), Brezovčan (obitelj Brezovčan) i Gaćeše (obitelj Gaćeša).

Nakon sportskih natjecanja članovi prosudbene komisije dali su se na posao kako bi usporedili rezultate i proglasili one najbolje, a za to vrijeme pomalo umorni ali zadovoljni natjecatelji okrijepili su se pripremljenim voćem, raznim grickalicama i slatkišima, te vodom i sokovima.

Nakon što su volonterke DND-a Slatina zbrojile bodove uslijedilo je proglašenje pobjednika, dodjela priznanja i zahvalnica, kao i nagrada koje je zaslužnima uručila predsjednica Društva Naša djeca Slatina Ivana Strupar.

  1. mjesto osvojila je danas najbrža i najspretnija ekipa, za ovu prigodu nazvana Visoki napon, a uz diplomu nagrađena je ručkom u restoranu Sequoia Slatina.
  2. mjesto pripalo je obitelji Gaćeša koja je osvojila jumbo pizzu u Sendwich baru „Pajo”.3. mjesto osvojila je ekipa Minecraft koju je obradovala nagrada POU Slatina, a osvojili su film po izboru za cijelu obitelj u Kinu Slatina.

Još je nekoliko ekipa nagrađeno u posebnim kategorijama.
Tako je za naj outfit ekipa Family Adams osvojila sladoled u slastičarni Tena, a za najkreativnije ime ekipe, Twinsi će se počastiti kolačima također u Teni.

Zahvalnice za volontiranje i pomaganje u organizaciji ovoga događaja dobile su volonterke DND-a Renata Grahovac, Elizabeta Taradej, Marinela Zrinščak Begovac, Marina Ivoš i Ivana Zrinščak, kao i profesorice Mirta Drokan i Tomislava Medvedović koje su u ime Atletskog kluba Slatina vodile igre, te lokalni mediji koji su popratili događaj, Dragutin Fišli i Radio Slatina.

Osim spomenutima predsjednica Strupar zahvalila se na financijskoj potpori Gradu Slatini i Turističkoj zajednici Grada Slatine u čije ime je zahvalnicu preuzeo pomoćnik direktora TZG Slatine Hrvoje Valpovac, te sponzorima vrijednih nagrada: restoranu Sequoia Slatina, Sendwich baru „Pajo”, POU Slatina i slastičarni Tena.

– Ovaj 8. po redu Obiteljski višeboj održan je kao dio aktivnosti FIT IN Slavonija i Podravina koju provodi Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama, a s ciljem promicanja kretanja u svrhu očuvanja tjelesnog i mentalnog zdravlja, suzbijanja bolesti uzrokovanih modernim načinom života te manjkom kretanja, – istaknula je predsjednica DND-a Ivana Strupar izrazivši zadovoljstvo što je vrijeme poslužilo te su igre 8. Obiteljskog višeboja mogle održati: Na kraju se još jednom zahvalila obiteljima na odazivu i prekrasnom druženju.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button