NASLOVNICAPOLITIKA

Foto: Članovi i simpatizeri HDZ-a upriličili sportske susrete i druženje s građanima Slatine

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice grada Slatine danas je organizirao druženje i sportske susrete članova i simpatizera stranke s građanima Slatine u Mjesnom odboru Vladimir Nazor.

Svojim dolaskom ovaj događaj su uveličali ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković, predsjednik HVIDR-e RH i donedavni saborski zastupnik Josip Đakić, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement.
Uvažene goste dočekali su domaćini, predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić i član Uprave Hrvatskih šuma Igor Fazekaš, te im zaželjeli dobrodošlicu.

U sklopu sportskih susreta odigrana je nogometna utakmica između mladih snaga i seniora HDZ-a u kojoj su seniori iskazali svoje iskustvo te odnijeli pobjedu rezultatom 5:1. U seniorskoj ekipi između ostalih našli su se Igor Andrović, Marijo Klement, Miran Janečić i Oliver Jukić koji su se okušali i u ostalim sportskim natjecanjima, dok su svoju snagu u bacanju kamena s ramena iskušali Josip Đakić i ministrica Bedeković, a natjecalo se i u potezanju konopa.

Za sve posjetitelje bili su pripremljeni prigodni pokloni te okrjepa uz hladne napitke i čobanac koji je pripremila Lovačka kuća Repić, dok se za dobro raspoloženje pobrinuo Tamburaški sastav Fijaker.

Također za one najmlađe bio je organiziran zabavni kutak gdje je napuhani dvorac oduševio svu djecu.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Antonela Cmrk)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button