NASLOVNICAOPĆINE

[FOTO] ČAĐAVICA: NK Krčevina Čađavački Lug pobjednik pobjednik Memorijalnog nogometnog turnira ”Bero-Zvonko-Vabec”

Nogometni klub Mladost 1930 Čađavica, pod pokroviteljstvom Općine Čađavica i Udruge HVIDR-a Slatina, jučer (nedjelja) je organizirao Memorijalni nogometni turnir naziva ”Bero-Zvonko-Vabec”, u sjećanje na hrvatske branitelje i velike prijatelje kluba Berislava Martinčevića Beru, Zvonka Šomođija i Dragana Bazuka Vabeca.
 
Uoči turnira, zamjenik načelnika PU virovitičko-podravske i predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Nenad Križić, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, članovi Uprave i igrači NK Mladost 1930 Čađavica, te prijatelji i rodbina su obišli posljednja počivališta trojice velikih ljudi te im uz molitvu odali počast polaganjem cvjetnih aranžmana i upaljenih lampiona.
 
Poslije pozdravnih riječi predsjednika NK Mladost 1930 Čađavica Maria Cara svim okupljenima na nogometnom igralištu u Čađavici, načelnik Rončević je otvorio natjecanje u velikom nogometu na kojemu su snagu i znanje u baratanju loptom pokazali igrači ekipa HNK Grabić, NK Standard Nova Šarovka (veterani), NK Krčevina Čađavački Lug i NK Mladost 1930 Čađavica. 
 
Ovogodišnji pobjednik bila je ekipa NK Krčevina Čađavački Lug, drugo mjesto zauzeli su veterani NK Standard Nova Šarovka, treća je bila ekipa NK Mladost 1930 Čađavica, a četvrti igrači HNK Grabić. 
 
Nakon kraće okrijepe u sportskom objektu na igralištu, igrači svih ekipa te njihovi simpatizeri pozvani su na dodjelu pehara u čađavački mjesni dom. 
 
Prije podjele pehara ekipama, pojedinačnih nagrada igračima i sucima, nazočnima su se s nekoliko riječi obratili predsjednik kluba organizatora turnira Mario Car i predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Nenad Križić, zahvalivši se ekipama na odazivu i korektnom ponašanju na travnjaku, a potom su podijelili nagrade nakon čega je za sve priređen prigodni domjenak.
 
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Igor Dunković (NK Standard), za najboljeg golmana proglašen je Antonio Eršegović (NK Krčevina), a najbolji je strijelac bio Gabrijel Opšivač (NK Krčevina).
mf (adf; Foto: D. Fišli, NK Mladost 1930 Čađavica)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button