Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Finalni nastup Vatrenih u parku ispred gradske uprave na velikom LED ekranu

Finalni nastup Vatrenih u parku ispred gradske uprave na velikom LED ekranu

Osim večerašnjeg  predstavljanja knjige mlade Slatinčanke Jelene Kastaneti u Zavičajnom muzeju (19:00), sutrašnjeg Lakestocka na Javorici (20:00), manifestacija ”eto Ljeto”  u organizaciji Turističke zajednice i Grada ovog nam vikenda donosi još nekoliko itekako zanimljivih  događaja koji će ipak zbog utakmice finala Svjetskog nogometnog prvenstva imati nešto drukčiju satnicu nego što je prethodno najavljeno. Tako su danas u programu Radio Slatine gostovali Vanja Lazić i Dario Vrbaslija direktorica i pomoćnik direktorice Turističke zajednica Grada Slatine koji su nas došli izvijestiti o novostima vezanim uz program ”etoLjeta”. S njima u društvu bila je i spomenuta Jelena Kastaneti koja nam je najavila večerašnju promociju svog romana imena Moj dnevniče.

Tako će se u nedjelju u organizaciji Foto video kluba Slatina u parku 136.slatinske brigade  od 15 sati održati tzv. Foto piknik, na kojem će svi zainteresirani moći naučiti osnove fotografiranja, a u isto će vrijeme također  biti postavljena izložba fotografija članova kluba povodom 10.obljetnice rada i postojanja. U isto vrijeme, od 15 sati paralelno će se odvijati još jedan događaj, odnosno redovna nedjeljna igraonica za najmlađe imena Veseli sat, a u organizaciji Društva naša djeca Slatina. Najveća novost vezana za nedjeljni program ”etoLjeta” je promjena lokacije javnog praćenja povijesne utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, veliko finale Svjetskog nogometnog prvenstva utakmica između Hrvatske i Francuske koja će početi u 17 sati pratit će se u parku 136.slatinske brigade ispred zgrade gradske uprave, i to na novom velikom (5x3m) LED ekranu. Sve posjetitelje-navijače tamo će čekati besplatni sokovi i pivo za koje su se pobrinuli organizatori ovog zajedničkog praćenja naše reprezentacije.

Nakon, toplo se nadamo, još jednog velikog slavlja u središtu Slatine, u nedjelju navečer svakako bi valjalo navratiti do gradske pozornice kod fontane. Naime tamo će nastupiti sjajni vokalni duo Dora Vestić i George McGigi. Mlada Dora bila je prava zvijezda prve sezone tv show-a The Voice, a koliko doznajemo  niti George svojim glasovnim mogućnostima ne zaostaje previše za svojom vokalnom suradnicom koju će pratiti na klaviru. Ovaj koncert počet će u 21 00. (dj / Foto: Elvis)

 

 

 

 

 

 

x

Check Also

U subotu 16. veljače, u Gimnaziji Petra Preradovića u Virovitici počinje s radom Centar izvrsnosti

Tijekom projekta „Budi STEMpatičan“ Virovitičko-podravske županije, u kojemu su sudjelovali potencijalno daroviti učenici, nastavnici STEM ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org