NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

FESTIVAL ZNANOSTI 2022.: Zavičajni muzej Slatina uputio Javni poziv za prijavu sudionika

Festival znanosti je manifestacija kojoj je cilj približiti znanost javnosti, odnosno informirati javnost o aktivnostima i rezultatima u području znanosti, poboljšati javnu percepciju znanstvenika te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja.

Tijekom 20 godina održavanja festivala u njegovu realizaciju uključile su se brojne institucije i pojedinci s ciljem promicanja znanosti, a ovogodišnja tema je ŽIVOT koja pokriva sva znanstvena polja.

Tijekom manifestacije održavaju se popularna predavanja, radionice, rasprave, izložbe i ostala događanja koja daju doprinos popularizaciji znanosti.

Festival će se ove godine održati od 2. do 7. svibnja, a Zavičajni muzej Slatina po prvi put sudjeluje u održavanju festivala.

Svi zainteresirani sudionici svoje aktivnosti mogu prijaviti putem e-maila z.m.slatina@gmail.com najkasnije do ponedjeljka, 14. ožujka 2022. godine. 
U prijavi trebaju priložiti životopis i sažetak aktivnosti (planirano trajanje, potrebna oprema, vrsta aktivnosti).(mf/Izvor: Zavičajni muzej Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button