DOGAĐANJANASLOVNICA

Festival Dana Zrinskih – Predsjednik GV Grada Slatine Damir Jakšić posjetio prijateljski Szigetvar

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Damir Jakšić boravio je jučer u Mađarskoj gdje je sudjelovao na najvećoj proslavi prijateljskog Grada Szigetvara – Festivalu Dana Zrinskih.

Ove je godine festival Dani Zrinskih proslavljen trodnevnim programom, a središnja tradicionalna svečanost održana je jučer.
Svečanost je započela komemoracijom u Parku tursko-mađarskog prijateljstva, a potom je nakon svečanog prijavka povijesnih postrojbi nastavljena kod spomenika Nikole Zrinskog na Trgu Vidago, gdje su brojna izaslanstva sudjelovala u protokolarnom polaganju vijenaca među kojima je počast odao i predsjednik slatinskog Gradskog vijeća Damir Jakšić.

U sklopu programa organiziran je i prigodni domjenak, te prijem na kojemu su predsjednik GV Damir Jakšić i gradonačelnik Grada Szigetvara Peter Vass imali prigodu razmijeniti iskustava te razgovarati o daljnjem razvoju odnosa između ova dva prijateljska grada.
Svečano zatvaranje festivala Dana Zrinskih održano je u Tvrđavi uz spektakularan vatromet.
(Mihaela Feldi/Foto: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot