NASLOVNICAPOLITIKA

Fazekaš priopćenjem reagirao na govor mržnje

Drage Slatinčanke i Slatinčani, članovi i simpatizeri HDZ-a

Unatoč želji da ne izlazimo u javnost s ničim drugim osim s predizbornim programom i s planovima koje želimo ostvariti u sljedećem razdoblju, ne možemo više zanemariti količinu mržnje i laži koja se kontinuirano iznosi o meni i o našim članovima zadnjih tjedana. I to samo jer smo članovi HDZ-a. Sve objave koje idu nama u prilog, sve one koji pišu pozitivno o nama se blokira, briše i cenzurira u medijima i na nekoliko društvenih mreža. Kada naši članovi kažu da ih se zastrašuje, zove s nepoznatih brojeva, onda ih se još zbog toga ismijava.

Govor mržnje koji je trenutačno prisutan prema nama na društvenim mrežama je stvarno prevelik da bih kao predsjednik GO HDZ Slatina ostao po strani. Stoga jedino ovako javno mogu izreći da se ni u budućnosti neću referirati na laži, jer se ne osjećam krivim, ali ću učiniti sve da se u skladu sa zakonima RH sankcionira kako govor mržnje, tako i iznošenje laži. Zbog postojećeg zakona, za takve objave prepune neistina i mržnje ne predviđa se brza i primjerena kazna, ali svakako zbog toga neću odustati i poduzet ću sve da se mržnja i netrpeljivost ne širi dalje.

Od završetka studija radim u struci povezanoj sa završenim ekonomskim fakultetom, prije toga sam radio u ugostiteljstvu, kao voditelj, novinar i cijeli svoj radni vijek sam se trudio i nastojao raditi svoj posao korektno, odgovorno i pošteno za što sam dobivao samo pohvale kako od nadređenih, tako i od radnih kolega. Gdje god sam radio trudio sam se da nakon mene ostane neki pozitivni trag. Na svakom radnom mjestu, pa tako i na trenutnom, trudio sam se da posao obavljam što korektnije i u korist zajednice prije svega. Živim miran, obiteljski život. Nisam u zavadi s nikim, nisam nikome dužan ništa, pa tako ni državi, ne skrivam se iza lažnih profila i ne govorim o drugima laži kako bih sebe uzdigao, a druge ponizio. Svjestan sam da ćemo i nakon ovih izbora i dalje živjeti u istom gradu, sretati se svakodnevno i da smo premali grad da ne znamo svi sve o svakome, pa tako i mi znamo sve o onima koji nas blate bez argumenata i bez dokaza, ali ne želimo komunicirati na toj razini. Netko to ipak „od gore vidi sve“! Za razliku od njih, svaku večer mogu mirno zaspati i kako sebe, tako i druge pogledati u lice!

Pojedince, koji me ne poznaju osobno, a kontinuirano me žele u javnosti predstaviti kao bahatog agresivca, samo pozivam da pitaju svoje prijatelje i poznanike kolikim ljudima sam pomogao direktno ili indirektno i jesam li uvijek prema svima u komunikaciji bio korektan?! Razlika između Denisa i mene je u količini laži i objeda bez argumenata i dokaza koje kontinuirano iznosi u javnost, a sve samo zbog bolesne želje za vlašću. Za razliku od njega, mi smo javnosti predočili jasne dokaze. Skrivane, potpisane u tajnosti, sporne i štetne Ugovore za Grad i naše građane, Zadužnice i dodatke ugovoru predočili smo svima, pa tako i medijima. Sve je predano nadležnim službama koje sada rade svoj posao. Na žalost nekih, moramo ih ovim putem demantirati i reći da se ne bavimo spletkarenjem, podmetanjem i lažima, jedino što s predočenim dokazima prokazujemo i ukazujemo da put na kojem je trenutačno Slatina nije dobar i da mi s jasnim ciljevima, sa stručnim rješenjem i znanjem želimo da naš grad napokon krene u boljem i kvalitetnijem smjeru. Jer Slatina zaslužuje bolje i više od ovoga!

Predsjednik GO HDZ Slatina

i

Kandidat za gradonačelnika Slatine

mr.sc. Igor Fazekaš, dipl.oec

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button