DOGAĐANJANASLOVNICAPOLITIKA

Fazekaš i dalje na čelu slatinskog HDZ-a

Jučer su se održali  unutarstranački izbori za predsjednike i potpredsjednike Županijskog, Gradskog i Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice.

U Slatini je za predsjednika Gradskog odbora izabran Igor Fazekaš, dok su za potpredsjednike GO HDZ Slatina izabrani: Helena Hegediš, Antun Vujić i Marko Bilandžija.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije je Igor Andrović, dok su novoizabrani potpredsjednici ŽO HDZ VPŽ Josip Đakić, Igor Fazekaš, Sanja Kirin i Saša Rister.

Zahvalu na ukazanom povjerenju svojim biračima uputio je Igor Fazekaš:

 ”Drage stranačke prijateljice i prijatelji. Iza nas su još jedni unutarstanački izbori.

Veliko hvala svima Vama koji ste odvojili svoje slobodno vrijeme i izašli na jučerašnje izbore i svojim glasom pomogli u izboru novo/starog  predsjedništva GO HDZ Slatina.

Zahvaljujem Vam na ukazanom povjerenju koje ste ukazali meni, ali i novoizabranim potpredsjednicima.

Pred nama je sada još jedno razdoblje puno velikih planova, ali sam uvjeren da će nam s ovakvim ljudima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici svaka prepreka biti samo izazov. Zajedništvo i volja za boljitkom našeg grada i naših prigradskih naselja i protekle godine, ali i u narednom mandatu, svima nama u Gradskom odboru, mora biti jedini prioritet, a najveći poticaj nam je naše članstvo koje se stalno povećava, jer smo u zadnjih godinu dana ostvarili najveći broj novoupisanih članova u Županiji.

Želim čestitati i novoizabranom predsjedniku Županijske organizacije Igoru Androviću i izabranim dopredsjednicima!

Zahvaljujem dosadašnjem predsjedniku Josipu Đakiću na svim naporima i uspjesima koji je HDZ ostvario u Virovitičko-podravskoj županiji do sada s njim na čelu.

I dalje trebamo biti glas naših građana te uvjeren u nove pobjede HDZ-a pozivam da zajedno u zajedništvu pokažemo da smo najjača politička opcija kako u gradu Slatini tako i u našoj županiji i Republici Hrvatskoj!”

 

                                                                                                         Predsjednik GO HDZ Slatina

                                                                                                                           Igor Fazekaš

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button