DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Favoriti neokrznuti

I OPG Vengert i Error 404 Lounge bar Nino nisu svojim protivnicima dali ni mrvice, a isto su učinili i Baksuzi MK Respect Drvo trgovina u konkurenciji veterana

 

U Slatini ništa novo iliti tresla se brda rodio se miš. Na papiru je to izgledalo kao možebitni vatromet u oba smjera no teren je ipak nešto drugo. Sjajni Domagoj Damjanović uz pomoć svojih asistenata držao je katedru iz predmeta jednostavnost i ljepota futsala. Za te se akcije i posljedične golove OPG Vengerta definitivno isplatilo kupiti ulaznicu.

Nešto slično no ipak što se ukupnog dojma i kvalitete tiče za koju oktavu niže, vidjeli smo u ogledu između Errora i Tuturutu. Već u ranoj fazi poveo je Error nakon akcije iz prekida Zdelara  i strijelca Stjepića. Već tu su svi planovi Tuturutu pali u vodu s obzirom da je ideja bila čekati mlađe i puno brže protivnike na njihovu pogrešku i onda probati zadati udarac iz kontre. Znali su i da ako se otvore da ih čeka teška noć pa su i bez obzira na minus na semaforu nastavili u istom ritmu strpljivo čekajući svojih 5 minuta. A te minute nisu dočekali jer je Error pokazao i svoju izrazito ozbiljnu stranu koja nije srljala i tražila spektakl već koja je tražila najlakši i najbezbolniji put do trijumfa, a kojeg je i dočekala sredinom nastavka kada su momci Tuturutu tek jednom zaspali ostavivši Doriana Bogatija potpuno samog i tu je bio kraj svih njihovih nadanja u moguće iznenađenje.

Kod veterana Baksuzi su potegnuli tek koliko je trebalo protiv žilavih članova Šumarstva Jelić. Tresk je prvi otvorio bravu rampe šumara no nakon tog gola uslijedio je poduži period patnje favorita kojeg je na radost svojih suigrača s dvije asistencije s očima za Kovača i dvostrukog strijelca Treska u nastavku okončao Kujavić.

U – 11

NA Grga I- Nk Slatina I 1:0

 

U – 13

Nk Slatina II- Nk Slatina I 2:4

CB Titro Virovitica- Brk Voćin 2:1

 

U – 15

No limit Tvin –  Nk Suhopolje 0:1

U – 17

Apostoli – Veni vidi vici 0:5

Veterani

Baksuzi Mk Respect Drvo trgovina –  Šumarstvo Jelić 3:0 (Kovač, Tresk 2)

 

Seniori

Taxi Roko – Instal Term 3:0 b.b.

Vodinstalacije Tunić Đulovac –  Opg Vengert 0:5 (Damjanović 3, Čavić, Čikvar)

Tuturutu Termoplast proizvodnja – Error 404 Lounge bar Nino 0:2 (Stjepić, Dor.Bogati)

 

Damir Jukić

 

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button