NASLOVNICASPORT

Fantastični scenarij ponudio nemoguću pobjedu Slatine

Veliku pobjedu upisali su jučer malonogometaši Slatine u Starom Petrovom Selu. Uz podosta problema, ponajviše u sastavljanju ekipe, trener Nikola Miščević i deset hrabrih ratnika, u društvu 20-ak vjernih navijača, zaputili su se jučer preko Papuka na gostovanje kod Mnk Urije iz Nove Gradiške koji svoje domaće utakmice igra u spomenutom Starom Petrovom Selu. Bila je to utakmica 3.kola 2. Hmnl – istok u kojoj su se sastala dva novaka u ligi, a koja se nakon 40 minuta uzbuđenjima krcatog scenarija ispostavila kao ogledni primjerak i prava čista srž onoga što futsal kao sport točno predstavlja, atrakciju, istančanu vještinu, energiju visokog intenziteta, neukrotive emocije, te pomalo nemoguću priču kao što ju je ponudila upravo  sinoćnja šokantna utakmica.

A ovako je to ukratko izgledalo u Starom Petrovom Selu. Na poluvrijeme se otišlo s 2:2. Sredinom drugog dijela Slatina je povela s dva gola prednosti  da bi domaćini dvije minute prije kraja okrenuli na činilo se nikako dostižnih 6:4. Nošeni gromoglasnom podrškom navijača s počeka ove priče Slatinčani kao u transu u posljednjih sto sekundi dvoboja postižu dva gola, a ono najbolje stiže doslovce u posljednjoj sekundi – gol Mateja Kupresa za totalni preokret i pobjedu Slatine rezultatom 7:6.

Kupresu je to bio četvrti (!) gol na utakmici, dva je zavukao sjajni Jurica Šantić, dok je strijelac prvog gola bio Ante Knežević . Osim strijelaca svoj su veliki dio sebe u ovoj pobjedi ugradili Dino Radonjić, Ante Vicić, Boris Bihar, Robert Bočkaj, Matej Šimek, Alen Šaponja i Marko Lah, i naravno trener Miščević i pomoćni trener Matej Rešetar te naravno skupina spomenutih navijača koja je zajedno s igračima znala dostojno proslaviti velike teško ostvarene bodove iz Starog Petrovog Sela.
(dj/Foto: Damir Jukić)


 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button