Home / DOGAĐANJA / Eva Gal prvakinja Hrvatske u kickboxu, osvojila zlato u light contactu

Eva Gal prvakinja Hrvatske u kickboxu, osvojila zlato u light contactu

Jučer, 17. listopada u Omišu je održano Prvenstvo Hrvatske u više disciplina kickboxa.

Prvenstvo je održano pod strogim epidemiološkim mjerama, bez gledatelja, a natjecatelji su u dvoranu mogli ući samo 10 minuta prije borbe, s maskama na licu te nakon svoje borbe odmah izaći van iz dvorane.

Unatoč situaciji s koronavirusom na prvenstvu je sudjelovao veliki broj boraca, čak njih 326 iz 49 hrvatskih klubova, a među njima i članica TKD Slatina Eva Gal.

Eva se borila u light contactu u kategoriji starijih kadetkinja do 37 kg i osvojila 1 mjesto. Ponovno se okitila zlatom pobijedivši u finalu borkinju iz Labina.

U semi contactu za mlađe kadetkinje također do 37 kg, prvo kolo je bila slobodna, u drugom je prekidom pobijedila natjecateljicu iz Splita, a u borbi za finale, uz veliku pomoć sudaca, izgubila rezultatom 8:7, te osvojila 3. mjesto i broncu.

TKD Slatina uputio je zahvalu Gradu Slatini i hrvatskom branitelju Danijelu Križeku Švabi na pomoći pri odlasku na prvenstvo.(mf/Foto: TKD Slatina)

x

Check Also

ZAKUD VPŽ organizirao radionice veza i tekstilnih vještina u Slatini

Proteklog je vikenda u organizaciji Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih djelatnosti Virovitičko-podravske županije i Kulturnog centra Travno ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org