Home / NASLOVNICA / Eva Gal najbolja kadetkinja na otvorenom prvenstvu BiH u Taekwondou, TKD klubu Slatina 4 zlata i 2 srebra

Eva Gal najbolja kadetkinja na otvorenom prvenstvu BiH u Taekwondou, TKD klubu Slatina 4 zlata i 2 srebra

Na otvorenom prvenstvu Bosne i Hercegovine u Taekwondou, u Prnjavoru u konkurenciji 35 klubova s 550 boraca iz 5 zemalja, Taekwon do klub Slatina osvojio je 4 zlatne i 2 srebrne medalje.

Naša neustrašiva desetogodišnja borkinja Eva Gal osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja do 35 kg s tri borbe i tri pobjede.
Potom je osvojila i naslov prvakinje u kategoriji kadetkinja do 30 kg s dvije pobjede, te srebro u formama.

Stefani Oskomić također je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji do 25 kg s dvije pobjede, kao i Fran Kozjak koji je svoju pobjedu za zlatnu medalju u kategoriji kadeta do 45 kg odnio u finalu.

Fran Martin Bišćan okitio se srebrom u kategoriji juniora do 65 kg s dvije pobjede, neriješenim rezultatom u finalu protiv domaćeg borca, te porazom na produžetcima podijeljenom odlukom sudaca.

Taekwon do klub Slatina zahvalio se svojim borcima na izvrsnim rezultatima, te Danielu Križeku (Švabi) na pomoći kod odlaska na natjecanje.
(mf/Foto: TKD Slatina)

x

Check Also

Svjetski dan borbe protiv karcinoma dojke, Akcijom „Daj 5 za cvijet“ u Slatini će se 23.3. obilježiti šetnjom oko jezera Javorica…

Udruga za održivi razvoj i rekreaciju MOTIV Slatina, Akcijom „Daj 5 za cvijet“ priključuje se ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org