DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Eurogol Bubaša i četvrta uzastopna pobjeda Slatine

Rezultat će sugerirati jedno no Slatina je teško došla do pobjede protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog.

Bila je to tvrda bespoštedna borba gdje se često išlo i preko granice dozvoljenog, a najviše će ju gledatelji zapamtiti po rijetko viđenom golu Matije Bubaša.

Slatina je u prvom dijelu uspjela doći do početne prednosti golom Bubaša iz jedanaesterca.

I u takvoj ratničkoj gruboj igri bilo je i dosta prigoda s obje strane terena no Slatina je jednu svoju takvu iskoristila u  60. minuti i tu je pobjednik bio praktički riješen. A to kako je Slatina zabila taj gol prepričavat će se još dugo. Prvo je Kupres iskosa potegnuo i pogodio vratnicu, lopta se odbila do Šuntića, a gosti taj pokušaj izbijaju gotovo s gol crte, ali samo do Bubaša koji s nekih 12 metara leđima okrenut golu kreće po najspektakularniji nogometni element – škarice, i pogađa!

Do konca utakmice gosti su jurnuli svim snagama ka golu Slatine, a Embrešić je u dva navrata sprječavao taj povratak. Šah mat je stigao iz lijepe precizne akcije u tri poteza. Dominik Bogati je poslužio brata Doriana, a isti majstorski izbacio Dijanešića u situaciju iz koje ovaj sigurno poentira. Kako se utakmica bližila kraju nervoza aktera bila je na rubu usijanja. I inače su i jedni i drugi cijelu utakmicu imali primjedbe na suđenje, a sve je kulminiralo u samoj završnici kada su gosti iz svih oruđa krenuli rafalnom verbalnom paljbom za glavnim djeliteljem pravde Lukom Berićem.

 

  1. NL – 21.kolo

SLATINA                              3

MLADOST (KP)                 0

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 100. Sudac: Luka Berić

Strijelci: 1:0 – Bubaš (34-11m), 2:0 – Bubaš (60), 3:0 – Dijanešić (88)

SLATINA: Embrešić, Šuntić, Petrinjak, Farkaš, Pecolaj (od 46. Fotez), Bubaš, Kupres, Hudoletnjak (od 77. Potočki), Dom.Bogati, Dor.Bogati, Dijanešić (od 89. Jerešić). Trener: Darko Krsnik

MLADOST: Ristov, Belvanović, Suzić, Pavlović, Kramarić, Ježić, Salinš, Kovačić, Koren, Djedor, Milošević. Trener: Goran Bosilkovski

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button