DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Error 404 startao pobjedom

Još jedna zanimljiva večer slatinskog turnira.

Kod veterana Dudovo bure je bez ikakvih problema došlo do trijumfa protiv Šumarstva Jelić. Tek mali tračak svijetla na kraju tunela ukazao se ”šumarima” potkraj susreta kada je lijepo iz slobodnjaka za smanjenje vodstva pogodio Tomislav Kizivat no iz prve slijedeće akcije sve dvojbe je nakon brze kontre otklonio Marko Mudri.

 

 

 

Đulovački derbi pred prepunom slatinskom dvoranom igrali su Napuhanci Bembo i Vodoinstalacije Tunić. Već nakon nekoliko uvodnih minuta bilo je jasno da vodoinstalateri imaju puno više kvalitete u svojim redovima pa su Napuhanci završili potpuno izbušeni. Tu nije bilo nikakve milosti za svoje sumještane, a to demoliranje atraktivnim golovima predvodio je super opasni Mateo Tomić, a valja dodati da je imao i odličnog partnera u napadu u vidu mladog efikasnog Ivana Jakovića.

Prvi put su večeras zaigrali i najveći domaći slatinski favoriti članovi Errora 404. S druge strane terena stajala im je opasna Virovitička momčad Instal term pa smo u toj utakmici definitivno dobili derbi večeri. I dobro su Virovitičani otvorili susret no dvije dobre prigode ostale su neiskorištene.  Error je u ovoj utakmici pokazao da usprkos mladosti može dobiti utakmicu i kad ne igra svoj najbolji nogomet, ponajviše zahvaljujući već sada ogromnom iskustvu stečenom na brojnim turnirima, ali i naravno širokom igračkom itekako kvalitetnom kadru. Put ka pobjedi s dva je uvodna gola trasirao Matej Babić. To relativno lako stečeno vodstvo pomalo je opustilo članove Errora pa je pune ruke posla imao Ivan Lukac proslavivši se s nekoliko atraktivnih obrana. No i on je bio potpuno nemoćan kada je volejčinu s druge vratnice potegao Krešimir Pipić. Taj trenutak i nešto ranije iste večeri kada je nešto slično dva puta učinio Mateo Tomić definitivno su nemala privilegija koju su imali posjetitelji današnjeg četvrtog dana turnira. Publika je vidjevši uživo taj pogodak profitirala no ne i Instal term kojeg je vrlo brzo s dva gola za na kraju ipak rutinsku pobjedu razoružao Dorijan Bogati.

 

 

 

 

 

  1. dan rezultati

 

U – 11

Nk Slatina I- Nk Miljevci 1:0

 

U – 13

Nk Slatina II –  Nk Slavonija Sladojevci 1:1 (6:5-6m)

Nk Slatina I –  Nk Miljevci 5:0

 

U – 15

Nk Miljevci – Nk Virovitica 2009. 1:3

 

U – 17

Apostoli – CB Tano 0:6

CNB F1- Mladež Letnica 2:0

 

Veterani

Šumarstvo Jelić- Dudovo bure 1:3 (T.Kizivat/Pohiba, Novaković, Mudri)

 

Seniori

Napuhanci Bembo Đulovac- Vodoinstalacije Tunić Đulovac 2:10 (Jaković, D.Tomić/Gegić, Tunić, Perić, Nikolić, I.Jaković 3, M.Tomić 3)

Error 404 Lounge bar Nino – Instal Term 4:2 (Babić 2, Dor.Bogati 2/Pipić, Mikičić)

Damir Jukić

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button