DOGAĐANJANASLOVNICASPORTUncategorized

Error 404 Poljoprivreda Šimić osvojio i Sokak!

U večernjim satima danas je pod svijetlima reflektora na lijepo uređenom igralištu u ulici Zrinski Frankopana u Novoj Bukovici završio dvodnevni malonogometni turnir Sokak 2024. Treće je to izdanje turnira što ga na zavidnoj razini organizira složna ekipa Malonogometnog kluba Apokalipsa.

Turnir su u konkurenciji 10 momčadi osvojili i inače strašno jaki članovi Errora pojačani za ovu prigodu Radinkovićem, Čavićem i Rupčićem te mladim Kramarićem na vratima. Najveći otpor pružio im je upravo u velikom finalu Tuborg united. U tvrdoj utakmici nije bilo golova pa se prišlo izvođenju šesteraca koje su bez greške odradili dečki u zelenom uzevši tako još jednu ”kantu” namijenjenu pobjednicima.

Sve utakmice turnira sudila je sudačka trojka u sastavu Mario Jozić, Filip Kos i Stefan Ličinić. Medalje i pehare najboljima uručili su predstavnici domaćina Dražen Petrović predsjednik kluba, Luka Pastuović dopredsjednik, Drago Bračun član uprave te Franjo Kraljik predsjednik Općinskog vijeća Općine Nova Bukovica. Veliki posao odradili su domaćini organizacijom ovog turnira što je rezultiralo vrlo dobrom posjećenošću, i što posebno veseli, od strane brojnih mladih  i djece. Svim sudionicima i posjetiteljima zahvalio se Luka Pastuović čestitavši pri tom i najboljim momčadima i pojedincima turnira, a također i ovim putem želio se zahvaliti sponzorima Šumarskom obrtu Knez i Kaurić d.o.o.

 

Sokak 2024.

 

Finale

Error 404 Poljoprivreda Šimić – Tuborg united CB Tano 0:0 (3:2-6m)

 

Utakmica za 3. mjesto

CB Bolero – No name 0:0 (3:2-6m)

 

Najbolji igrač: Benjamin Radinković (Error 404 Poljoprivreda Šimić)

Najbolji strijelac: Dominik Bogati (Error 404 Poljoprivreda Šimić)

Najbolji golman: Ante Šabić (CB Bolero)

 

  1. Error 404 Poljoprivreda Šimić (Kramarić, Dom.Bogati, Zdelar, Dor.Bogati, Stjepić, Radinković, Kizivat, Rupčić, Čavić, Rukavina, Šafar)
  2. Tuborg united CB Tano (Lukaček, Zebec, Dorinka, Kokoška, Ljekaj, Novaković, Ognjenović, Mudri, Pranjić)
  3. CB Bolero (A.Šabić, Pranjić, Kolembus, I.Šabić, Duk, Kizivat, Sinkić, Tomac)

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button