NASLOVNICAOPĆINE

Error 404 OPG Šimić osvajač malonogometnog turnira u Zvonimirovcu

Jučer (nedjelja) je u Zvonimirovcu, naselju u općini Čađavica, održan malonogometni turnir koji je organizirala ove godine osnovana Sportska udruga Zvonimirovac. 
 
Na turniru se natjecalo devet ekipa, a sudili su Goran Loparac i Mato Grgurić. Nakon odigravanja po grupama, odigrane su polufinalne utakmice u kojima su finale izborile ekipe Error 404 OPG Šimić i Tuborg united. Za treće mjesto i nagradu od 15 posto od kotizacija borile su se ekipe Sportska udruga Zvonimirovac 1 i Caffe bar Gallery, a slavili su Zvonimirovčani. U utakmici za prvo i drugo mjesto te nagrade od 50 i 35 posto od kotizacija, neumoljivi Error 404 OPG Šimić pobijedio je Tuborg united s 3:1, što je Erroru peti uzastopni osvojeni turnir. 
 
Osim novčanih nagrada od kotizacija, organizator je osigurao i pehare te pojedinačne nagrade. Tako je za najboljeg igrača turnira proglašen Dominik Bogati, za najboljeg golmana Ivica Potočnik, a najbolji strijelac bio je Marko Mataija. 
 
Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su predsjednik Sportske udruge Zvonimirovac Stjepan Novoselec i Predsjednik općinskog vijeća Općine Čađavica Josip Piskać.
 
Od sudionika ovog malonogometnog turnira mogle su se čuti samo pohvale za organizaciju, kao i za odlično pripremljen travnati teren smješten iza nekadašnje osnovne škole u Zvonimirovcu.
(adf; Foto: Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button