DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Error 404 najjači i u Bakiću!

”Bakić 2023” malonogometni je turnir održan danas (9.7.) u besprijekornoj organizaciji domaće NK Mladosti, a na kojem je do pobjedničkog pehara potpuno zasluženo došla fantastična momčad Error 404 OPG Šimić.

Bio je to i jedan od najmasovnijih turnira u posljednjih nekoliko godina s obzirom na podatak da se za pehare i vrijedne nagrade borilo čak 18 momčadi. Igralo se na dva lijepo uređena malonogometna terena. Prve utakmice započele su u 16 sati, a posljednja finalna završila je tek jedan sat prije ponoći. Tako su čak 40 susreta, kako nas je informirao dežurni statističar i službeni spiker turnira Goran Bolić,  sudili Mario Jozić i Tomislav Premužić. I prvi dio turnira gdje su se momčadi još razračunavale po skupinama završio je tek pod svijetlima reflektora pod kojima su odigrani i eliminacijske utakmice koje su započele četvrtfinalom. Error je odigrao još jedan turnir za pamćenje. I u Bakiću su momci Errora glatko došli do finala gdje im niti Tuturutu nije mogao ništa (3:1). Nakon Slatine, Gornjeg Miholjca i sinoć Markovca Našičkog ovo je Erroru bio četvrti uzastopni turnir u posljednjih nekoliko tjedana s kojeg su kući ponijeli pobjednički pehar. Do trećeg mjesta stigla je momčad CB Lopta Ruda, a do četvrtog najugodnije iznenađenje turnira Brijo i prijatelji momčad za koju su igrali dečki iz Podravske Moslavine i Donjeg Miholjca.

Domaćini Bakićani imali su veliku potporu u brojnim lokalnim sponzorima, a najveću u generalnima Gradu Slatini i Turističkoj zajednici grada koji su također spremno poduprli bakićki turnir baš kao i prethodnih godina. Pehare najboljima tako su uručili Hrvoje Valpovac ispred Turističke zajednice, Tomo Tomić predsjednik Gradskog vijeća Slatine te Ivica Pavin gradski vijećnik i predsjednik TO UHDDR Bakić.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button