NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Erasmus+, Kids from the future, Tečaj u Portugalu – provedena posljednja mobilnost

Prošloga je tjedna provedena posljednja mobilnost u sklopu Erasmus+ KA1 projekta „Kids from the future“ organizacijom tečaja „Advanced smart educational resources“ koji je održan u portugalskom mjestu Faro od 17. do 21. lipnja u prostorijama Algarve sveučilišta – Gambelas kampus.

Na tečaju je sudjelovalo 8 učitelja iz osnovnih i srednjih škola iz Hrvatske, Španjolske, Njemačke, Litve i Češke, među kojima i učiteljica engleskog jezika OŠ Eugena Kumičića Slatina, Silvija Mađarić, ujedno i koordinatorica cjelokupnog projekta.

Cilj tečaja bio je upoznavanje različitih aplikacija i alata u svrhu motiviranja učenika, ali i njihovog zajedničkog rada te razumijevanja IT obrazovne upotrebe, integracije i kontinuirane inovacije.
Sudionici su imali priliku naučiti kako odabrati najbolje opcije za svoj razred (odnosno predmet) te kako koristiti najnovije aplikacije za optimiziranje nastavnih zadataka i suradnju, planiranje i pripremanje nastavnih sadržaja te praćenje napretka učenika.

U sklopu tečaja bile su organizirane kulturološke aktivnosti stoga su sudionici tečaja također upoznati s kulturom i baštinom Portugala.

Projekt je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+ / Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union.
(Mihaela Feldi/Izvor: OŠ E. Kumičića, Silvija Mađarić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org