DOGAĐANJANASLOVNICA

EPIcentar ugostio Županijsko stručno vijeće iz geografije

Danas je u prostorima EPIcentra Sequoia Slatina održano Županijsko stručno vijeće iz geografije osnovnih i srednjih škola Virovitičko – podravske županije.

Stručno vijeće otvorio je voditelj Stručnog vijeća geografije za Virovitičko-podravsku županiju profesor Matija Gosler, a predavanje u sklopu posjeta održao je profesor Dario Kovač na temu očuvanosti Sequoie i turističke valorizacije lokaliteta.

Tom je prilikom gradonačelnik Grada Slatine pozdravio sve prisutne te im zaželio dobrodošlicu u prostore EPIcentra i istaknuo kako je Grad Slatina otvoren za sve vrste suradnje s osnovnim i srednjim školama.

Nakon uvodnih riječi gradonačelnika Ostrošića, prezentaciju o samom projektu „EPIcentar Sequoia Slatina“ održao je viši stručni suradnik za gospodarstvo i projekte Jurica Culej koji je pobliže prikazao tijek samog projekta te istaknuo njegovu važnost kako za Grad Slatinu tako i za cijelu Virovitičko-podravsku županiju.

Nakon prezentacije, nazočni su u pratnji Jurice Culeja obišli cjelokupan kompleks EPIcentra Sequoia te se uvjerili u samu ponudu EPIcentra. Tom su prigodom iskazali mogućnost daljnje suradnje u vidu održavanja izvannastavnih aktivnosti i implementaciji nastavnog sadržaja kroz sam EPIcentar u nadolazećoj školskoj godini 2021./2022.

Susret je završio obilaskom vinarije Stari podrum u koji ih je poveo vlasnik Ivan Halas.
(mf, Grad Slatina/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button