Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICASPORTZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR

Energična Letnica i efikasni Stari podrum uhvatili osminu finala

Sinoćnjim utakmicama završio je seniorski dio turnira što se igrao po skupinama pa su poznati i svi parovi osmine finala.

Kod veterana za ulaznicu u polufinale borili su se Stanje šoka i Slatinska banka. Nakon uzbudljivih 30.minuta i konačne podjele bodova odgovor na to pitanje stići će ipak danas nakon posljednje utakmice u skupini koju će odigrati Baksuzi i Ino. Susret je inače obilovao prigodama, vratari su bili na visini zadatka, a prilično zaposleniji, posebice u nastavku, bio je vratar Stanja šoka Vlado Lukac. Stanje šoka povelo je u posljednjim trenucima prvog dijela udarcem Adamovića iz ”deseterca”. Spomenuta opsada gola Stanja šoka protegnula se kroz cijelo drugo poluvrijeme, a na drugoj strani nekoliko opasnih kontri dobrim je reakcijama neutralizirao Hankić. Blok Stanja šoka popustio je minutu prije kraja kada lijepu akciju Tolo-Tepeš okončava Vurdelja.

Čak sedam razlike u pravoj golijadi svladao je Stari podrum Sveti Đurađ što im je bilo taman dovoljno da i oni uhvate mjesto u osmini finala.

Pravi mali spektakl priuštili su publici Letnica i RS metali.  Rezultatsku prednost u ovom krajnje otvorenom susretu imali su čas jedni čas drugi, što i ne čudi, jer Letnici je bio dovoljan i bod dok su Virovitičani ganjali pobjedu s više od tri gola prednosti. Probali su RS metali u svojoj ”nemogućoj misiji” igrati cijeli drugi dio s vratarom u polju praktički nebranjenih vrata, na njihovu nesreću Letnica je imala ogromnu dozu energije s kojom je deset sekundi prije kraja došla do super vrijednog i u konačnici sasvim zasluženog boda koji ju vodi u eliminacijski dio turnira.

Potpuno oprečan gotovo rekreacijski susret odigrali su Centar i Kristal Fenster. Trebao je to biti pravi voćinski derbi no publiku se ne može prevariti. Inače Kristal Fenster je u ovom ”prijateljskom” ogledu upisao pobjedu koja ga vodi dalje, dok je Centar i prije početka ovog nezanimljivog ogleda osigurao prolaz.

Oslabljena Video Alfa nije se mogla nositi sa iskusnim članovima Pistacija. Stvar je već na samom početku s dva laka komada okončao Davor Majačić, a bez obzira što je do konca popio ”pola tuceta”, još najmanje toliko je zicera skinuo igračima Pistacija iskusni vratar Damir Bogati.

Rezultati: U-10: ŠN Slatina ll AŠ Champion – NK Slavonija Sladojevci 1:1, U-12: ŠN Slatina ll – RK Slatina 3:0 (b.b.), kadeti: Srebrnarnica Silver – CB Ar Otpisani 1:1, veterani: Stanje šoka – Slatinska banka 1:1 (Adamović/Vurdelja), seniori: Sveti Đurađ – Restoran Stari podrum 3:10 (Čavarušić, Tomšić, Grizelj/Simoni 3, Čavarušić-ag., Jugović, Jozić 3, Tašić 2), RS metali – Letnica 5:5 (Pšihistal 2, Mikulić, Mrazović, Petrinjak/Pašalija 2, Raić 2, Ivić), CB Centar – Kristal Fenster 2:3 (Kristić, Pecolaj/H.Čović, I.Čović, Kokoška), Pistacio – Video Alfa CB Tommy 6:1 (Majačić 2, Dunković, Šnjarić, Kolomaz, Veger/Simonović)

SENIORI osmina finala

ponedjeljak 9.1.

19.30     B1 (1. NAJ TREĆI) MNK URAGAN ASTERIX – F2 KRISTAL FENSTER                      

20.05     C1 ŽALI BOŽE – G2 ĐAVO TAPU ČISTKO

20.40     D1 C.B. JURA LAST BAJ BAJ – H2 CB LOVAČKI ROG ĐULOVAC

21.15     A1 PRIJAŠIN MARS NAPADA – E2 LETNICA

 (dj, www.radioslatina.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button