NASLOVNICAOPĆINE

Ekipa Bum Zdenci pobjednik malonogometnog turnira u Zvonimirovcu

Sportska udruga Zvonimirovac bila je jučer (subota) organizator malonogometnog turnira koji je igran na igralištu spomenute udruge u Zvonimirovcu. 
 
Na turniru je nastupilo osam ekipa, a za ekipu Super sport igrao je i hrvatski reprezentativac u malom nogometu Nebojša Karamarković. 
 
Za vrijeme igranja utakmice Europskog prvenstva Hrvatska-Španjolska turnir je stopiran, te su svi posjetitelji i sudionici turnira utakmicu pogledali u prostorijama Sportske udruge Zvonimirovac. Turnir je nastavljen polufinalnim i finalnim utakmicama pod reflektorima.  
 
Prvo mjesto osvojili su malonogometaši ekipe Bum Zednci, druga je bila ekipa domaćina SUZ Zvonimirovac, treći Super sport, a četvrto je mjesto zauzela ekipa Tuborg united Bistro Pajo. Na turniru su još nastupile ekipe Motoristi, Konta Čađavica, Tomica i prijatelji, te Korneri. 
 
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Borna Mešić, za najboljeg golmana Renato Lukaček, dok je najbolji strijelac bio Dorian Bogati. Turnir je sudila sudačka dvojka Mato Grgurić i Mario Gebaj. 
 
Pehare, pojedinačne i novčane nagrade su ekipama i igračima uručili član SUZ-a i predsjednik Općinskog vijeća Općine Čađavica Josip Piskać, te predsjednik Sportske udruge Zvonimirovac Stjepan Novoselec koji se ujedno zahvalio svim igračima na fer i korektnoj igri, te sucima na dobro odrađenom poslu, kao i svima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira. mf (adf; SUZ)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button