DOGAĐANJANASLOVNICA

E-impuls: Više od 1.200.000,00 kn bespovratnih sredstava za 8 poduzetnika! Osigurano više od 10 radnih mjesta!

Ovih dana počeli su pristizati rezultati projektnih prijava “E-impuls” koje GRAS prijavio u rujnu 2016. godine.

Ukupna vrijednost odobrenih projekata iznosi 2.295.316,11 kn od čega je 1.293.061,42 kn bespovratnih sredstava koje će slatinski poduzetnici iskoristiti za razvoj vlastitog poslovanja, a realizacijom projekata, osigurava se preko 10 radnih mjesta što je veliki doprinos za razvoj poduzetništva u gradu Slatini.

Ovi pokazatelji odnose se na 8 poduzetnika koji su dobili potvrdu Ministarstva dok neki poduzetnici još čekaju na rezultate.

Vjerujemo da će brojke biti još veće dok dođu odgovori ostalih prijavljenih projekata.

Slatinski poduzetnici ostvarili su potporu od 65% ako su mala poduzeća odnosno 85% ako su mikro poduzeća. Poziv je bio usmjeren na poticanje zapošljavanja, očuvanje radnih mjesta te povećanje prihoda od prodaje proizvoda i usluga.

Podsjećamo da je poziv na dostavu projektnih prijedloga izveden iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., objavljenog od Ministarstva poduzetništva i obrta.

Tim GRAS i dalje radi na razvoju poduzetništva u gradu Slatini, a osim poduzetništva, usmjeren je i na ostala područja (kultura, obrazovanje, turizam..) te aktivno radi na privlačenju novih projekata i suradnji s velikim brojem dionika. (gras.com.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button