DOGAĐANJANASLOVNICA

Dvd Sladojevci održao redovnu izbornu godišnju skupštinu

Dvd Sladojevci je u nedjelju,21. ožujka 2021. godine, uz predsjedanje zapovjednika Dalibora Pokupčića održao redovnu 86. po redu izbornu godišnju skupštinu. Iz epidemioloških razloga i samo uz prisustvo članova društva skupština je održana u dvorištu vatrogasnog doma. Sva izvješća za 2020.-tu godinu , kao i planovi za 2021.-u godinu su jednoglasno usvojeni.

Između ostalog u prošloj 2020. godini održan je niz radnih akcija u kojima je izgrađena nadstrešnica, nasipano dvorište, uređena kuhinja.  Održana je i akcija prikupljanja pomoći za nastradale u potresu koju su vatrogasci DVD-a Sladojevci i odvezli na potresom pogođena područja. Prošle godine  sladojevački vatrogasci imali su intervenciju požara krovišta obiteljske kuće koji su u suradnji s vatrogascima JVP Slatina zajednički ugasili. 

Na skupštini je  izabrano novo – staro vodstvo društva: za predsjednika Josip Vajnhal, zamjenika predsjednika Denis Moslavac,  zapovjednika Dalibor Pokupčić,  zamjenika zapovjednika– Tomo Tomić, tajnica je Elizabeta Vajnhal, blagajnik Željko Vencl, Matea Malenjak, Stjepan Judi, Tomislav Kizivat . Nadzorni odbor sačinjavaju:Antun Vida, Zdravko Kodrić, Ivan Tkalčić. Zapovjedništvo se sastoji od slijedećih članova: Dalibor Pokupčić ,Tomo Tomić, Elizabeta Vajnhal, Igor Tkalčić- spremištar, Petar Derdić, Dario Radočaj, Antonio Moslavac koji će svoje dužnosti obavljati po novom statutu narednih 5 godina. 

(tks/Izvor:DVD Sladojevci/Foto:DVD Sladojevci)

Fotogalerija prikazuje radove članova DVD-a Sladojevci na i oko vatrogasnog doma.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button