DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

DVD Sladojevci održao 85.izvještajnu godišnju skupštinu

Jučer je u Vatrogasnom domu u Sladojevcima održana 85.-ta izvještajna godišnja skupština DVD-a Sladojevci koju je otvorio predsjednik DVD- a Josip Vajnhal.

Izabrano je radno predsjedništvo skupštine na čelu s predsjednikom Franjom Fučkarom, a ostali članovi su bili Tomo Tomić i Dalibor Pokupčić.

Izvješće upravnog odbora i zapovjedništva iznio je predsjednik društva Josip Vajnhal, izvješće Verifikacijske komisije Zdravko Kodric,financijsko izvješće Tomo Tomić, a izvješće Nadzornog odbora Antun Vida. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Skupštini je prisustvovalo 70- tak članova i gostiju dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Sladojevačkog Luga, Bakića, Slatine, Donjih Meljana, Kozica,  Velikog Rastovca i Voćina,velečasni Dario Šimić, te predsjednik NK Slavonije Sladojevci Štefan Hranić, MO Sladojevci Tomislav Kizivat, TO UHDDR Sladojevci Petar Derdić. Skupštini su nazočili i predsjednik VZG Slatina Branko Belošević, predsjednik županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić istaknuvši želju za daljnji nastavak uspješne suradnje i poželjevši uspješan nastavak rada DVD-a Sladojevci.

Za prethodno razdoblje od aktivnosti treba istaknuti odlazak sladojevačkog DVD-a na natjecanje sa 6 ekipa te donaciju Renault Master kombi vozila VZG Slatina sladojevačkom DVD-u.

U planu rada za 2020.godinu stoji među ostalim priprema i odlazak na natjecanje, izgradnja nadstrešnice za vatrogasna vozila, zaštita mještana od nepogoda(poplave,požari), odlazak na obljetnice drugih društava, obilježavanje 85.obljetnice osnutka DVD-a, odlazak vatrogasaca na obuke, postavljanje staze za mladež i dr.

Predsjednik VZG Slatina Branko Belošević podijelio je tijekom skupštine i iskaznice Operativnim vatrogascima DVD-a Sladojevci.

(Tea Kiš Slačanac/Foto i Izvor:DVD Sladojevci)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button