DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINE

DVD Sladojevački Lug održao redovnu izvještajnu skupštinu

Večeras (subota) je u Mjesnom domu u Sladojevačkom Lugu održana 26. redovna godišnja izvještajna Skupština DVD-a Sladojevački Lug.

Skupštinom je predsjedao predsjednik DVD-a Sladojevački Lug Danijel Kramarić, a nakon otvaranja skupštine iznesena su i prihvaćena sva izvješća te je usvojen Plan rada i Financijski plan za 2024. godinu. Jedna od točaka Dnevnog reda bila je i odabir novog zapovjednika, s obzirom na to kako je prethodni svojevoljno napustio tu dužnost. Za novog zapovjednika jednoglasno je izabran Josip Kramarić.

Skupštini su osim članova DVD-a prisustvovali i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Slatine Branko Belošević, predsjednik DVD-a Slatina Josip Bićanić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić, predsjednik DVD-a Sladojevci Josip Vajnhal, predsjednik DVD-a Donji Meljani Zlatko Borovec, predsjednica NK “Slavonija” Sladojevci Matea Malenjak te kolege iz ostalih DVD-a s područja Vatrogasne zajednice grada Slatine.

Gosti su čestitali vodstvu DVD-a na dosadašnjim uspjesima, a novoizabranom zapovjedniku su poželjeli mnogo uspjeha u obavljanju dužnosti i sreće pri polaganju stručnog ispita.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button