NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

DV Zeko uključio se u projekt slatinskih Vretenaca “Škola, mačji kašalj”

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina održao je četvrtu radionicu u sklopu projekta “Škola, mačji kašalj” kojeg financijski podržava Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Radionica je održana u prostorijama posebnih odjela OŠ Eugena Kumičića u Slatini, a kojoj su se uz edukacijske rehabilitatorice Patriciju Karaman i Ivanu Sabolić, pridružile i odgojiteljice iz Dječjeg vrtića Zeko, Dušica Petričević, Manuela Sejkora i Tamara Dorić koje su za tu prigodu osmislile i s djecom provele niz zanimljiv aktivnosti i igara na temu prijateljstva i ljubavi.
Ovo je prva u nizu radionica kojima se potiče suradnja, razmjena iskustava i dobre prakse između stručnjaka različitih profila koji rade u vrtiću i osnovnim školama, ali i zajednički trud i rad kako bi djeca što uspješnije napravila prijelaz iz jedne odgojne ustanove u drugu.
Da je “Škola, mačji kašalj” djeca će naučiti već u vrtiću te u školu krenuti spremna i s osmjesima, poručuju odgojiteljice DV Zeko.
(mf/Foto: DV Zeko)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button