NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

DV Zeko Slatina: Biti tata nagrada je vrijedna zlata

Dan očeva je dan u čast svih očeva koji slavi očinstvo i utjecaj očeva i društvu.
U Hrvatskoj, ali i u mnogim drugim zemljama Dan očeva se slavi na blagdan Sv. Josipa jer je Sv. Josip bio primjer očinstva.

Biti otac nije ni najmanje lagan posao. Trebaš biti jak i nježan u isto vrijeme, podići težak teret i držati nježno malu ruku u svojoj, trebaš biti hrabar i biti primjer kako čuvati svoju obitelj, a u isto vrijeme se igrati sa lutkama, popraviti špangicu ili glumiti konjića.

Nije lako biti tata, ali za biti tata nagrada je vrijedna zlata. U očima svoje djece oni su super heroji, hrabri vitezovi, zaštitnici. Osim toga zaslužili su ovaj dan jer svojim obiteljima nesebično daju svoju ljubav i sigurnost.

Stoga im Dječji vrtić Zeko čestita njihov dan uz zahvalu očevima svih svojih mališana na suradnji.

– Hvala Vam jer ste nebrojeno puta “zasukali svoje rukave” i u izradi različitih igračaka i realizaciji radionica i projekata u našem vrtiću te uistinu pokazali kako su “ruke naših tata, vrijedne zlata”.
Najljepši način da Vam se zahvalimo je upravo s crtežima, darovima, stihovima i izložbom koje su pripremili oni koji su nam najvrjedniji i najveće su zlato našeg grada – naša djeca, – rekla je zamjenica ravnateljice Tamara Dorić.(mf/Izvor: DV Zeko)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button