KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAOD SVEGA POMALO

DV Zeko: Kreativni radovi odgojne skupine Ježići

Svakog petka na stranicama Radio Slatine Dječji vrtić Zeko predstavljat će mala umjetnička djela i kreativnost djece polaznika vrtića koju svakodnevno razvijaju sa svojim odgojiteljicama.

Dječji vrtić Zeko ima 13 skupina od toga 9 vrtićnih i 4 jaslične skupine, kao i 4 skupine Male škole.

Danas predstavljamo odgojnu skupinu Ježići koja broji 22-oje djece u petoj godini života, čije odgajateljice Kristina Cerovski i Gordana Rakocija vole reći kako skupinu Ježići pohqđaju djeca koja vole istraživati, stjecati nove spoznaje svijeta oko sebe, ali najviše se vole igrati i igrom usvajati nove pojmove i nova znanja. (Izvor: DV Zeko)

„Robot“ – grupni dječji rad izrađen od neoblikovanog materijala povodom Dana planeta Zemlje; izradom robota djeca su naučila kako sve možemo reciklirati i recikliranjem stvoriti nove igračke.

“Big Ben“ je izrađen tijekom projekta „Putujemo“ kada su djeca stjecala nove pojmove o kulturi, znamenitostima i načinu života u Engleskoj. Big Ben su izradila sva djeca u dobi 4 i 5 godina.

„Reljefni prikaz Hrvatske“ je grupni dječji rad koji su izradila djeca u dobi 4 i 5 godina; povod izradi je bilo proputovanje Hrvatskom i stjecanje znanja o našoj domovini.

„Šarene kuće u Nizozemskoj“ je izradila E.G., 4,5 godine.

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button