Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

DV Suncokret obilježio Svjetski dan kraljice voća – jabuke

Berbom jabuka u Mikleušu i akcijom „Jabukom do zdravlja“ u Slatini djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret obilježila su 20. listopada, Svjetski dan jabuka.

„Jabuka je s razlogom nazvana kraljicom voća, jer njezina svakodnevna konzumacija donosi našem organizmu brojne dobrobiti. Stoga smo danas prije podne s djecom dijelili jabuke našim sugrađanima na Trgu sv. Josipa u Slatini, a dijelili smo im i edukativne listiće o važnosti ovoga voća za naše zdravlje. U Mikleušu se održala prava berba jabuka, kojima će se djeca sladiti u vrtiću. Ove aktivnosti nastavak su jesenskih aktivnosti, kao i aktivnosti povodom Dana kruha – dana zahvalnosti za plodove zemlje, koje su se u našem vrtiću provodile prethodnih tjedana. Cilj ovih aktivnosti je promicanje zdrave prehrane i povezanosti djece s prirodom, no prije svega slavljenje života i bogatstva prirode koja nas okružuje“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret, Snježana Dupan-Lovrić.
(mf/Izvor: DV Suncokret)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button