DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Dugo Selo kratko u Slatini

Rukometaši Slatine gaze i dalje sve pred sobom.

Jučer su u utakmici 6. kola pred gotovo do kraja popunjenom dvoranom srednje škole svladali Dugo Selo rezultatom 33:28.

Iako su se gosti pokazali kao itekako konkurentan protivnik u tom početnom ”skeniranju” čak i bez obzira na tada otvoren rezultat moglo se iz aviona vidjeti da je Slatina u ovom trenutku barem za klasu jača momčad. Potrajala je ta rezultatska neizvjesnost i puno duže nego što je po sve svemu viđenom trebala biti no stvari su konačnim opuštanjem domaćih igrača tek od 42. minute (22:19) počele slijegati na za to očekivano mjesto. Uslijedila je tada 6:0 serija domaćina u kojoj je i dva gola postigao vratar Frajhaut. Dugo Selo vođeno s klupe s legendom hrvatskog rukometa Vladom Šolom jedna je od rijetkih momčadi koja pokušava, ali samo pokušava, igrati bez vratara odnosno s igračem više u polju. Slatinčani su naime neprobojnom obranom uništili sve te brojne pokušaje gostiju da dođu do lakog pogotka automatski i okrenuvši oštricu mača u njihovom smjeru što je imalo za rezultat nekoliko golova u prazna vrata momčadi iz zagrebačkog predgrađa.

Razigrane Slatinčane predvodio je sjajni vratar Lovro Frajhaut, a u napadačkim akcijama istaknuli su se Mataija, Greganić, Repić, Dragojević i Lisinski.

 

1.HRL

6.kolo

SLATINA              33(14)

DUGO SELO       28(12)

SLATINA Dvorana SŠ MM. Gledatelja: 400. Suci: Stipe Kereta (Zagreb) i Silvano Nogić (Petrinja). Delegat: Davorin Medved (Zagreb).

SLATINA: Frajhaut 2, Horvat, Fazekaš 1, Greganić 6, Kekez 1, Baćani, Repić 5, Brnada, Dragojević 5, Butorac 1, Lisinski 4 (1), Hankić 2, Mataija 6, Lukac, Berkec. Treneri: Biljana i Viktor Frajhaut

DUGO SELO: Lončar, Radović, Braut 5 (1), Baranašić, Deronja 7, Jelčić 2, Šafta 5, Pužek, Zajec, Neralić 6, Svibovec, Gotal 1, Šuker 2, Barić. Trener: Vlado Šola

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button