Home / DAN GRADA SLATINE / Društvo Naša djeca nastupima obogatilo nedjeljni sajam

Društvo Naša djeca nastupima obogatilo nedjeljni sajam

Jučer se u sklopu sajma “Kako su radili naši stari”, a koji se održao u sklopu proslave Dana grada, sugrađanima i brojnim gostima bogatim programom predstavilo i Društvo Naša djeca Slatina.  Iako je dan bio kišovit i hladnovit, djeca su svojim veseljem ugrijala srca mnogobrojnih posjetitelja sajma. Prvi je na sceni programa DND-a nastupio dječji zbor glazbene škole, a nakon njega zbor mladih iste. Održana je i licitacija kojoj je prisustvovao gradonačelnik Denis Ostrošić, a  koja je, kako doznajemo, prošla izvrsno po pitanju prikupljanja sredstava, a pamtit će se i po dobroj zabavi i raspoloženju.

Djeca su se posebno obradovala i teti Crtalici koja je veselim bojama oslikavala njihova nasmiješena lica. a održana je i kiparska radionica. Također, izvučena je i tombola za putovanje u Biograd na moru (tombola broj 148). Članice društva rekle su da se vesele zajedničkom putovanju u novootvoreni zabavni park Mirnovec u Biogradu na moru kamo će i dobitnik u spomenutoj nagradnoj igri, a ujedno se i zahvaljuju djeci i njihovim roditeljima koji su svojim sudjelovanjem i prisustvom na sajmu uljepšali još jedan Dan grada.(ab, foto: Robert Turkalj)

x

Check Also

U Slatini održan Domaći interdisciplinarni znanstveno-stručni skup „Podravska Slatina u Domovinskome ratu“

U Slatini je jučer održan Domaći interdisciplinarni znanstveno-stručni skup „Podravska Slatina u Domovinskome ratu“ koji ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org