NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Društvo informatičara slatinskog kraja – DISK organizira prvi u nizu mITup!događaj

Društvo informatičara slatinskog kraja – DISK poziva na prvi u nizu mITup! događaja na temu web programiranja i razvoja responzivnih web aplikacija. 

Informacije o projektu:

  • Naziv projekta: mITup! 
  • Naziv prijavitelja projekta/programa: Društvo informatičara slatinskog kraja – DISK 
  • Cilj projekta: Razviti edukacijski sadržaj i potaknuti kontinuiranu razmjenu ideja između članova tehnološke zajednice s fokusom na mlade entuzijaste i profesionalce u području digitalnih tehnologija.

Projekt sufinancira Grad Slatina, sredstvima iz Javnog poziva za sufinanciranje programa i projekata udruga za 2023. godinu. 

 

Dragi ljubitelji tehnologije i web razvoja,

Imamo sjajne vijesti za sve vas koji želite proširiti postojeća znanja i razmijeniti iskustava u području web programiranja. Predstavljamo vam prvi u nizu mITup! događaja na temu web programiranja, strojnog učenja i agilnog razvoja.

  • Tema 1. meetupa: Razvoj responzivnih web aplikacija  
  • Datum: 28. 7. 2023.  
  • Vrijeme: 20:00 – 21:00 
  • Lokacija: Poduzetnički inkubator Slatina, Kolodvorska 8, 33520 Slatina (Konferencijska dvorana u potkrovlju)  

Jeste li se ikada zapitali kako izgleda proces stvaranja web aplikacija koje s lakoćom prilagođavaju izgled i funkcionalnost različitim uređajima, poput računala, pametnih telefona i tableta? Ako želite proširiti postojeća znanja o razvoju web aplikacija ili tek učite web programiranje, s veseljem vas pozivamo na mITup!

Kome je namijenjen ovaj meetup? 

mITup! je posebno osmišljen za sve one koje zanima web programiranje, ili tek žele naučiti kako stvarati web aplikacije koje će osvojiti nove korisnike.  

Što možete očekivati na mITup! meetupu? 

Na ovom događaju fokus je na razmjeni znanja i iskustava u području web programiranja, ovaj put s dubljim fokusom na responzivne web aplikacije. Sudionike ćemo upoznati s novim trendovima, i alatima koje vam omogućuju stvaranje responzivnih web aplikacija uz manje napora. 

Povezivanje s profesionalcima iz industrije: 

Na našem mITup! eventu, sudionici će imati prilike upoznati druge kolege i stručnjake iz područja web razvoja s kojima će imati priliku dijeliti svoja iskustva, najbolje prakse i savjete za izgradnju uspješnih web aplikacija. Sudionici će imati priliku postavljati pitanja, razgovarati s gostima i sudionicima, te stvoriti korisne kontakte za buduće suradnje. 

Prijavite se već danas!

Ulaz na mITup! je besplatan, ali broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna kako bismo osigurali vaše mjesto.

Prijave se zaprimaju na info@disk-slatina.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime te kontakt telefon sudionika.

Vidimo se na mITup-u!

Srdačan pozdrav, vaš DISK Slatina

tks (Izvor: DISK)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button