DOGAĐANJAGLAZBANASLOVNICA

Drugi vikend “Adventa u Slatini” donio nastup lokalnog benda Mad Foxx

Park 136. slatinske brigade još je prošloga vikenda, prilikom paljenja prve adventske svijeće, postao pravi “božićni park” koji je svojim blagdanskim ruhom i adventskim kućicama postao savršena oaza zajedništva, a sinoć su uz sve to posjetitelji mogli uživati i u prvom adventskom koncertu lokalne skupine Mad Foxx.

Najljepše doba u godini donosi i najfinije delicije na adventu, a za to su se pobrinuli slatinski ugostitelji koji su u svojim adventskim kućicama pripremili bogatu gastronomsku ponudu, pa se tako družilo uz tradicionalne adventske specijalitete kao što su fritule, germknedle, kobasice i fino kuhano vino. U sklopu Adventa u Slatini održan je i božićni sajam na kojem su lokalni obrtnici prodavali svoje proizvode i rukotvorine.

Iako su slatinski park sinoć ohladile prave prosinačke temperature, božićna atmosfera čitave večeri zagrijala je sve prisutne, a tomu je pripomogao slatinski rock sastav Mad Foxx, kojeg čine Anamarija Meštrović (vokal), Siniša Radić (bubnjevi), Ivan Medarić (gitara) i Boris Juhas (bas gitara), koji je svojim raznolikim repertoarom na kojem su se našli brojni domaći i strani hitovi, uključujući pjesme blagdanske tematike, pokušao prenijeti čaroliju Božića.

Sljedeća subota je rezervirana za još jedan lokalni glazbeni sastav – Blue Moon, no adventska događanja se nastavljaju i petkom i nedjeljom kada će DJ SIC iz adventske kućice Radio Slatine puštati najpoznatije božićne hitove.

(nm)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button