NASLOVNICAŽUPANIJA

Dravska priča u finalu natjecanja MIXX za najbolje digitalne kampanje

Zaintrigirati i educirati potencijalne goste, pozvati ih na interakciju, nagraditi njihovo znanje još prije nego što dođu u destinaciju i pri tom imati neočekivane protagoniste – tako je izgledala digitalna kampanja za Posjetiteljski centar Dravska priča u Noskovcima koja je krajem prošle godina imala sjajne rezultate na društvenim mrežama i web stranici centra. Njezinu kvalitetu potvrđuje i ulazak u finale prestižnog natjecanja MIXX za najbolje digitalne kampanje u organizaciji Hrvatske udruge društva za tržišno komuniciranje (HURA).

Kao rezultat uspješne suradnje TZ Virovitičko-podravske županije, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije koja upravlja Posjetiteljskim centrom Dravska priča i marketinške agencije MinusMinus Agency, našla se u društvu najboljih u najznačajnijoj kategoriji Brand Awareness kampanja.

„Postav centra usmjeren je na interpretaciju bioraznolikosti, pa su u fokusu kampanje bile životinje. Na webu Dravske priče ovi su simpatični stanovnici područja uz Dravu na drugačiji način interpretirali zanimljivosti i educirali posjetitelje, a oni su svoje znanje mogli testirati u online kvizu kojeg je osmislila najpopularnija hrvatska kvizašica Morana Zibar. Oni koji su točno odgovorili na svih deset pitanja osvojili su besplatno piće dobrodošlice u Dravskoj priči“, ističe Martina Jakelić, direktorica TZ Virovitičko-podravske županije, koja s nestrpljenjem očekuje Dane hrvatskih komunikacija u Rovinju početkom travnja kada će se saznati tko je pobjednik.

‘Ovaj objekt koji je nekad služio kao ljetnikovac grofa Draškovića, kroz godine rada i ulaganja pretvorili smo u nezaobilaznu destinaciju na atraktivnoj Plemićkoj ruti Slavonije i Podravine. Sada je to mjesto na kojem se na inovativan, interaktivan i svima pristupačan način održivo upravlja prirodnom baštinom. Poučne staze, vrt mirisnih doživljaja, labirint u obliku sove, oporavilište za rode, hotel za kukce, bio-istraživačka stanica, ptičja pjevaonica, hostel s 34 ležaja, tematski uređeni prostori, multimedijalni sadržaji, vožnja bicikla, veslanje u kanuu, šetnja uz Dravu…, odličan su odabir za ljubitelje prirode, zdravog života, pustolovine i rekreacije, a sve vam to može ponuditi Dravska priča.’ ukratko je opisala ravnateljica javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske Tatjana Arnold Sabo.

Kreativna kampanja u kojoj su glavni protagonisti životinjice, a u virtualnom kvizu posjetitelji odgovaraju na pitanja poznate kvizašice Morane Zibar, rezultat je uspješne suradnje TZ Virovitičko-podravske županije, Posjetiteljskog centra Dravska priča i MinusMinus Agency. (TZ VPŽ)

 

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot