DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

“Dragovoljci za najmlađe” – Velika humanitarna akcija Udruge Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Slatina

Udruga Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Slatina pokreće dva velika humanitarna projekta u našem gradu.

Prvi projekt je nabava opreme za pedijatrijsku ordinaciju, konkretno nabava analizatora CRP-a za čiji se pregled za sada potrebno ići u Viroviticu, nabavkom istog izbjegnut će se putovanje, smanjiti troškove i ažurnije djelovanje a našim najmlađim sugrađanima i njihovim roditeljima olakšali liječenje.

Drugi projekt je nabava računala za djecu slabijeg imovinskog stanja, u planu je donacija deset računala potrebitima s područja našeg grada i susjednih općina.

Pošto su projekti koje pokreće Udruga Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Slatina izuzetno financijski zahtjevni iz Udruge mole sve tvrtke, udruge i sugrađane da se uključe u ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju i to na način uplate donacija prema svojim mogućnostima na žiro račun Udruge

HR6024120091120013225

a za sve dodatne informacije može se kontaktirati organizatora, u ime udruge Ozrena Rastiju  na broj 095/844-7994 ili na E-mail ozren.rastija@fina.hr

Završnica ove humanitarne akcije, DRAGOVOLJCI ZA NAJMLAĐE na koju su svi pozvani, organizatori najavljuju polovicom četvrtog mjeseca u Parku 136. slatinske brigade. (mk)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button