DOGAĐANJANASLOVNICA

Drage sugrađanke i sugrađani, prestanite biti p****..! – TZG Slatine uputila OTVORENO PISMO članovima “Slatinske prigovaralice”

Turistička zajednica Grada Slatine uputila je Otvoreno pismo članovima “Slatinske prigovaralice” u kojemu poziva Slatinčane da aktivno podupru rad Turističke zajednice i njezine buduće projekte!

Otvoreno pismo prenosimo u cijelosti.


Drage sugrađanke i sugrađani, prestanite biti p****..!

Naravno, želimo vam reći da prestanete biti pasivni. Ili prigovaralice – barem one vječne. Kako i zašto, saznajte u nastavku.

U pauzi od slatkog slatinskog prigovaranja, želimo vas pozvati da podržite Turističku zajednicu Grada Slatine – onu koja okuplja vrijedne ugostitelje, poduzetnike, obrtnike i sve one koji svakodnevno doprinose ovom Gradu, kao i vas, građanke i građane naše lijepe Slatine.

Prije nego nastavimo, prijeđimo na ti.

Što tražimo od tebe? Da podržiš promociju Slatine, razvoj i planiranje raznovrsnih aktivnosti za sve nas, jer na taj način i ti sudjeluješ u razvijanju ponude našeg grada.

Kako? Za početak, lajkanjem naše stranice! https://www.facebook.com/TZ.grada.Slatine/

Znamo da ima mnogo vas koji tražite najave događanja, gdje se zabaviti, koje mjesto posjetiti za vikend, ali isto tako znamo da, u nedostatku informacija – uostalom, kao i svi mi – ima i onih sklonih prigovaranju. Ne brini, nas itekako zanimaju tvoje mišljenje i prijedlozi te kako uz njih možemo aktivnije razvijati turističku ponudu naše destinacije.

Turizam se događa kad isti taj turizam lokalno stanovništvo živi. Svi oni koji se njime svesrdno bave, prije svega zaslužuju veliko hvala na svom trudu i entuzijazmu, a posebno u ova zahtjevna vremena. I svi su nam oni uzor – i baš zato ti na našoj Facebook stranici želimo ponuditi i koju veselu vijest na koju ćeš ponekad nabasati u predahu od čitanja i komentiranja na „Prigovaralici“.

I, kako to vidimo?

Neke stvari ćemo te pitati, ponekad te (čitaj: ne prečesto, ali trudit ćemo se!) nagraditi. Možda ćeš nešto i naučiti, a ponekad te možda uspijemo i zabaviti. I trudit ćemo se da ne prigovaraš.

Sigurni smo kako je nemoguće uvijek biti zadovoljan i voljeli bismo da znaš da se trudimo. Želimo da to razumiješ kroz naše objave, da to vidiš u našim aktivnostima, da sudjeluješ u događajima koje smo pripremili za tebe i za goste našeg grada. I da znaš da je tako, čak i kad se čini da nije.

Zato, klikni taj Like, saznaj koliko zapravo voliš Slatinu. Šalimo se, ti to već znaš, ali zato nas i zanima želiš li se potruditi zajedno s nama, da bude još bolja i da je voliš još više?

Ako smo te zainteresirali, ako želiš prigovarati – a svejedno te zanima, odgovor je, samo nas prati. Točnije, prati i lajkaj – jer možda ti se i svidi! A nama će se svidjeti sve što ne uključuje politička prepucavanja ili nekonstruktivne rasprave kojima je mjesto u povijesnim udžbenicima.

Želimo istražiti kako doprinijeti promociji Slatine, povećati kvalitetu života cijele naše zajednice. Stoga, reci nam zašto voliš ovaj grad, što je po tvom mišljenju lijepo, korisno, što bi ga podiglo na novu razinu.

Slušamo!

Hvala Ti.

Tvoja Turistička zajednica

(mf/Izvor: TZG Slatine)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button