Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Doznajte sve o jogi zajedničkim vježbanjem i putopisnim predavanjem u Slatini 18. lipnja

Doznajte sve o jogi zajedničkim vježbanjem i putopisnim predavanjem u Slatini 18. lipnja

U utorak 18. lipnja s početkom u 17.30 h u parku ispred Industrijsko-obrtničke škole održat će se javno vježbanje na otvorenom povodom Međunarodnog dana joge, a program se nastavlja u Art dvorani Pučkog otvorenog učilišta putopisnim predavanjem o Indiji i jogi u Indiji u 19.30 h.

Program povodom Međunarodnog dana joge, koji se u Slatini provodi drugi puta, provodi Udruga AUM pod pokroviteljstvom Indijske ambasade u Zagrebu, a putopisno će predavanje održati i vježbe voditi Svjetlana Dupan, certificirana trenerica joge s 500 sati obuke u Indiji.

Svi su dobrodošli na ovu svjetsku manifestaciju koja se provodi u 177 zemalja svijeta i u 39 gradova Hrvatske, i oni koji se jogom bave kao i svi oni koji se žele dobro istegnuti, razgibati i relaksirati!

Svi će sudionici na poklon dobiti majice s logom Međunarodnog dana joge, a osigurane su i prostirke, sokovi i voće nakon vježbanja.

Manifestacija povodom Međunarodnog dana joge u Slatini provodi se kroz suradnju Udruge Aum s Gradom Slatinom, Turističkom zajednicom grada Slatine i Pučkim otvorenim učilištem Slatina.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom vježbanju, poručuju iz Udruge AUM.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane!

Detaljnije informacije možete dobiti utorkom i četvrtkom od 19.15 h do 20.45 h u prostoru bivše vojarne u parku nasuprot Industrijsko-obrtničke škole ili na telefon 098/779-354.

Namaste!

x

Check Also

Udruga UZOOR počinje s provedbom projekta „U redu je biti drugačiji“

Udruga za obrazovanje i održivi razvoj održala je prošloga tjedna radni sastanak vezan uz početak ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org