NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJEŽUPANIJA

Doznajte gdje će biti vaš izložbeni prostor: Objavljen tlocrt s izlagačima za 27. Viroexpo

Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, sajam koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima nosi dodatak “sajam s dušom”.

Ove godine svoja vrata otvara od 16. do 18. veljače, a vrijedni organizatori marljivo su prikupljali prijave izlagača te je definiran tlocrt sa svim izlagačima koji će sudjelovati na sajmu. Tlocrt unutrašnjeg dijela izložbenog prostora izlagača 27. Viroexpa možete vidjeti OVDJE.

Ostale detaljne informacije s rasporedom događanja i stručnih predavanja 16., 17. i 18. veljače, možete vidjeti na službenoj stranici sajma www.viroexpo.com.hr.

Već godinama, sajam uspješno organiziraju: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Područna obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

Županija partner ovogodišnjeg sajma je Osječko – baranjska županija, a pokroviteljstvo potpisuju Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja te Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. (www.vpz.hr, Foto: Viroexpo sajam)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button