DOGAĐANJANASLOVNICAPROJEKTI I NATJEČAJI

Doživjeti stotu u sklopu Dana grada Slatine: Održana 4. edukacija prve pomoći i samopregleda dojki

Jučer je na središnjem gradskom trgu, u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Virovitica zajedno s Gradskim društvom Crvenog križa Slatina održana četvrta po redu edukacija prve pomoći, dok je za edukaciju smaopregleda dojki i provođenja kardiopulmonalne reanimacije za laike i uporabe AVD-a bio zadužen Marko Vlajnić iz Hitne medicinske službe Slatina uz pomoć volonterke Sare Herceg.

Edukacija se inače održava u sklopu projekta Doživjeti stotu (UP.02.2.1.08.0165.) čiji je nositelj Grad Slatina, a projektni partner slatinski Crveni križ i Dijabetička udruga Slatina.

Prilikom provedbe akcije kojom su koordinirali Marija Fumić, voditeljica projekta Doživjeti stotu iz Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine i Vladimir Jelenčić, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Slatina, pripremljeno je osvježenje za volontere kao i sve sudionike, te dezinfekcijska sredstva.

Edukacija je ovoga puta održana na Trgu sv. Josipa od 18 do 21 sat, te se lijepo uklopila u program obilježavanja Dana grada Slatine uz odličan odaziv, naime u edukaciji je sudjelovalo 76 građana.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, CK)

www.esf.hr.
Projekt sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button