NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

„Doživjeti stotu“: Motivci pozivaju na novu radionicu nordijskog hodanja u subotu, 2. srpnja

U sklopu projekta „Doživjeti stotu“ koji na području grada Slatine provodi Grad Slatina, uz partnere Dijabetičku udrugu Slatina i Gradsko društvo Crvenog križa Slatina, Udruga MOTIV organizira niz radionica nordijskog hodanja za građanstvo.

Cilj ovog vrijednog projekta jest povećavanje znanja i podizanje svijesti građana na slatinskom području o važnosti prevencije kardiovaskularnih i malignih bolesti.

Tim povodom Udruga Motiv Slatina u subotu, 2. srpnja za zainteresirane građane organizira još jednu radionicu nordijskog hodanja.

Radionica će se održati u Parku Posjetiteljsko-interpretacijskog centa Sequoia u Slatini s početkom u 8 sati, a kako je riječ o nordijskom hodanju prilika je to svima spojiti ugodno i korisno, te obići neke slatinske predjele u kojima do sada, ili već dugo nisu bili. 

Svi prisutni imat će priliku saznati benefite ove vrlo jednostavne, ali za zdravlje izuzetno korisne aktivnosti te načine na koje se koriste štapovi za hodanje uz koje hodanje postaje odlična vježba za cijelo tijelo!

Predsjednica Udruge Motiv Marika Marić istaknula je kako će udruga za sve zainteresirane sudionike aktivnosti u okviru projekta „Doživjeti stotu“ osigurati štapove u nadi što većeg odaziva sugrađana na sljedećoj radionici.

Više o ovom projektu možete saznati na njegovoj web stranici: https://dozivjeti-stotu.com/.
(mf, Udruga Motiv Slatina/Foto: Mihaela Feldi)

 www.esf.hr.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button