Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICAPROJEKTI I NATJEČAJIUDRUGE

“Doživjeti stotu”: Održana 2. akcija prve pomoći i samopregleda dojki

Danas (22. srpnja) je u Slatini održana druga po redu edukacija za građanstvo na temu prve pomoći i samopregleda dojki.

U sklopu projekta “Doživjeti stotu”, UP.02.2.1.08.0165, u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Virovitica kao izvoditelja aktivnosti i Gradskog društva Crvenog križa Slatina, kao partnera na projektu, na prostoru Srednje škole Marka Marulića preko puta Gradske tržnice održana je druga akcija prve pomoći i akcija samopregleda dojki.

Tako je stručni medicinski tim svim zainteresiranim građanima omogućio da obnove svoje znanje o pružanju prve pomoći u slučaju potrebe, te da nauče kako rukovati uređajem za oživljavanje. 

Paralelno s edukacijom prve pomoći održana je edukacija samopregleda dojki, gdje su se žene imale priliku upoznati s pravilnom palpacijom odnosno samopregledom dojki i pravovremenim otkrivanjem tumora.

Edukativne akcije se nastavljaju na jesen pa organizatori apeliraju da se odazove što veći broj građana na ovu hvalevrijednu akciju.

(nm)

www.esf.hr
Projekt sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

(nm)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button